Συνάντηση Γονέων «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (παιδιών ηλικίας 5-12 ετών) για τη μελέτη αναγκών οικογενειών

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" Χάρτα Υπηρεσιών προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος, 2018 - 19:00 - 21:00

Αγαπητέ γονέα, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση γονέων, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στις 19:00 το απόγευμα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αυτή είναι η πρώτη από τις συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους. Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων αυτής της σημαντικής για όλους έρευνας. 

Επόμενες συναντήσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη Ομάδα του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©: https://facebook.com/groups/pronoisekiesi

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© και δείτε όλες τις προγραμματισμένες δράσεις στην ιστοσελίδα:
Βέλος που δείχνει διεύθυνση ιστοσελίδας (link). https://www.noesi.gr/pronoisekiesi

Δήλωση συμμετοχής — είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο, χρειάζεται να δηλώσετε σε ποια ή ποιες ακριβώς από τις συναντήσεις του Προγράμματος θέλετε να παρευρεθείτε.

  • Εάν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος, συμπληρώστε τη φόρμα* με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

(*) Απευθείας σύνδεσμος: https://goo.gl/forms/MSQwxcxfUD7DbfHE3

Ο τόπος συνάντησης θα ανακοινωθεί σύντομα, σε προσωπική επικοινωνία. Ενημερωτικά, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από ΙΧ και μέσα μεταφοράς.

Λογότυπο της Ομάδας για τη Χάρτα Δικαιωμάτων  στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Facebook.ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©: Ακολουθήστε αν θέλετε τη δημόσια ομάδα στο Facebook :)

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.