Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Αθήνα)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Τετ, 12/09/2018 - 19:00

Η συνάντηση γονέων θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στις 19:00 το απόγευμα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018. Οι θέσεις για αυτή την συνάντηση έχουν καλυφθεί. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στην επόμενη συνάντηση τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική.

Αυτή είναι η πρώτη από τις συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους. Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων αυτής της σημαντικής για όλους έρευνας. 

► Επόμενες συναντήσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη Ομάδα του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© στο Facebook https://facebook.com/groups/pronoisekiesi και στο NOESI.gr στην ιστοσελίδα https://noesi.gr/tonousou

► Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" στην ιστοσελίδα: https://noesi.gr/pronoisekiesi/sinantisi-oikogeneias

Δήλωση συμμετοχής — είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο, χρειάζεται να δηλώσετε σε ποια ή ποιες ακριβώς από τις συναντήσεις του Προγράμματος θέλετε να παρευρεθείτε.

  • Εάν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος, συμπληρώστε τη φόρμα* με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

(*) Απευθείας σύνδεσμος: https://goo.gl/forms/MSQwxcxfUD7DbfHE3

Ο τόπος συνάντησης θα ανακοινωθεί σε προσωπική επικοινωνία, εφόσον δηλώσετε συμμετοχή. Ενημερωτικά, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας (Μοναστηράκι), με εύκολη πρόσβαση από ΙΧ και το Μετρό ή το τρένο.

Λογότυπο της Ομάδας για τη Χάρτα Δικαιωμάτων  στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Facebook.ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©: Ακολουθήστε αν θέλετε τη δημόσια ομάδα στο Facebook :)

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.