Βιωματικό Σεμινάριο Λογοθεραπείας

Από το Κέντρο ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στη Νέα Σμύρνη
Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017 - 20:30 - 21:30

Το κέντρο ανάπτυξης παιδιού - εφήβου - οικογένειας "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ", σε συνεργασία με τη λογοθεραπεύτρια Σούρα Λουκία, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "Ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους αρθρωτές (γλώσσα, χείλη) και παραγωγή φωνημάτων σ, ζ, ξ, ψ" την Παρασκευή 26/05/2017, ώρα 20.30 - 21.30.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει, εκτός από θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Απευθύνεται σε φοιτητές λογοθεραπείας. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, κατόπιν αιτήματος.

  • Κόστος συμμετοχής: 35€.
  • Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Βιωματικό Σεμινάριο Λογοθεραπείας από τη Νοημάθηση στις 26/05/2017 στη Νέα Σμύρνη.

Πληροφορίες / εγγραφές στο τηλ.: 2112141459

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στον Οδηγό Υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/noimathisi

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;