Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ — "Έχει να γίνει της έρευνας, λέμε εμείς!"

Σε περισσότερες από 300 ευρωπαϊκές πόλεις, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη τα μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα ανοίγουν τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό. Το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο συμμετέχει στη δράση!
Σάβ, 29/09/2018 - 17:00

 Θέλεις να δεις πώς οργανώνεται η έρευνα από μέσα;
Μη χάνεις χρόνο! Δήλωσε εθελοντής για τη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ 2018 και γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας που διοργανώνει την πιο μεγάλη γιορτή για την έρευνα!

 Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα: http://bit.ly/ntuaren18-volunteers
μέχρι την Κυριακή 23/09/2018.

Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ.

 Σε περισσότερες από 300 ευρωπαϊκές πόλεις, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη τα μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα ανοίγουν τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό. Έτσι λοιπόν, η Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων του Πολυτεχνείου, με στόχο να ανοίξει τις πύλες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το κοινό: οι πολίτες της Αθήνας, με έμφαση στους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς, θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να αλληλεπιδράσουν με φοιτητές και ερευνητές, συμμετέχοντας σε πειραματικές επιδείξεις, υπολογιστικές προσομοιώσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς, εκπλήξεις και δρώμενα.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.