Η Υποστηρικτική Εκπαιδευτική Τεχνολογία: Σύγχρονες Προκλήσεις - Σύγχρονες Λύσεις

Φέρτε μαζί σας το ipad ή iphone σας, θα δοθεί δωρεάν λογισμικό για επικοινωνία
Σάβ, 18/11/2017 - 16:00

Εργαστηριακή Ημερίδα «Η Υποστηρικτική Εκπαιδευτική Τεχνολογία: Σύγχρονες Προκλήσεις-Σύγχρονες Λύσεις» το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 2017 16:00 – 21:00. Η ημερίδα απευθύνεται Νηπιαγωγούς & ∆ασκάλους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Φυσιοθεραπευτές, Εκπαιδευτικούς Ψυχολόγους, Παιδοψυχιάτρους, προσωπικό Ειδικών Σχολείων και κέντρων αποκατάστασης, φοιτητές και άλλους επαγγελματίες αλλά και γονείς. Δείτε πληροφορίες αναλυτικά εδώ στο αρχείο* των συνεργατικών ομάδων.

Φέτος δημιουργούμε μία κοινότητα διαπιστευμένων μελών — επαγγελματιών που αναζητούν εξωστρέφεια, τεκμηριωμένη θεωρητική κατάρτιση, ευκαιρίες για διεπιστημονική συνεργασία και επαγγελματική δικτύωση. Οι συνεργατικές ομάδες δίνουν πρόσβαση σε ειδικές πλατφόρμες, πανελλαδικής κλίμακας, για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις σε οργανισμούς και τις επιστημονικές εκδηλώσεις, να έχετε άμεση πρόσβαση για να μελετάτε ή να συνεισφέρετε σε επιστημονικές βάσεις δεδομένων (Οδηγούς) για τις διαταραχές, τις παρεμβάσεις και τις διαθέσιμες “δομές” για άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

(*) Members only: Μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στη σελίδα www.noesi.gr/coworking

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.