Η Υποστηρικτική Εκπαιδευτική Τεχνολογία: Σύγχρονες Προκλήσεις - Σύγχρονες Λύσεις

Φέρτε μαζί σας το ipad ή iphone σας, θα δοθεί δωρεάν λογισμικό για επικοινωνία
Σάββατο, 18 Νοέμβριος, 2017 - 16:00 - 21:00

Εργαστηριακή Ημερίδα «Η Υποστηρικτική Εκπαιδευτική Τεχνολογία: Σύγχρονες Προκλήσεις-Σύγχρονες Λύσεις» το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 2017 16:00 – 21:00. Η ημερίδα απευθύνεται Νηπιαγωγούς & ∆ασκάλους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Φυσιοθεραπευτές, Εκπαιδευτικούς Ψυχολόγους, Παιδοψυχιάτρους, προσωπικό Ειδικών Σχολείων και κέντρων αποκατάστασης, φοιτητές και άλλους επαγγελματίες αλλά και γονείς. Δείτε πληροφορίες αναλυτικά εδώ στο αρχείο* των συνεργατικών ομάδων.

Φέτος δημιουργούμε μία κοινότητα διαπιστευμένων μελών — επαγγελματιών που αναζητούν εξωστρέφεια, τεκμηριωμένη θεωρητική κατάρτιση, ευκαιρίες για διεπιστημονική συνεργασία και επαγγελματική δικτύωση. Οι συνεργατικές ομάδες δίνουν πρόσβαση σε ειδικές πλατφόρμες, πανελλαδικής κλίμακας, για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις σε οργανισμούς και τις επιστημονικές εκδηλώσεις, να έχετε άμεση πρόσβαση για να μελετάτε ή να συνεισφέρετε σε επιστημονικές βάσεις δεδομένων (Οδηγούς) για τις διαταραχές, τις παρεμβάσεις και τις διαθέσιμες “δομές” για άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

(*) Members only: Μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στη σελίδα www.noesi.gr/coworking

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.