SOS παιδονευρολόγος στην Αθήνα

Εικόνα Maria1234

Καλησπερα σε ολους τους γονεις... Θα ήθελα την εμπειρία σας, ψάχνω ΑΜΕΣΑ για τον καλυτερο κατα τη γνωμη σας παιδονευρολογο στην Αθήνα, είμαστε απο την επαρχία.

Σχόλια

Παιδονευρολογος

Εικόνα Grace Under Pressure

Καληπσερα! Ο κ. Δαμιανος και η κ. Σκουτελη αν και η δευτερη επεσε εξω στην διαγνωση του γιου μου και η λιστα αναμονης για να την δεις ειναι μεγαλη καθως και η αναμονη στο ιατρειο της πριν σε δει. Εμεις πηγαινουμε στον Δαμιανο μονο :) Ελπιζω να βοηθησα!

like1

Παιδονευρολόγος

Εικόνα ανώνυμο

Ο γιος μας παρακολουθείται ήδη από τη γέννησή του από την παιδονευρολόγο Ελένη Σκουτέλη. Το ιατρείο της είναι στο Παγκράτι, Βασ. Γεωργίου και Ριζάρη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, τόσο επιστημονικά όσο και ανθρώπινα και το παιδί αισθάνεται άνετα και είναι χαρούμενο κατά την εξέταση. Η επίσκεψη είναι λίγο ακριβή, αλλά η παιδονευρολόγος βλέπει το παιδί μόνο 2 φορές το χρόνο και κατόπιν 1 φορά το χρόνο. Το μόνο κακό είναι ότι τα ραντεβού είναι μακρινά, δηλ. κλείσαμε το τελευταίο ραντεβού μέσα Σεπτέμβρη για αρχές Νοέμβρη. Μας είχε πει η παιδίατρός μας ότι είναι η παλαιότερη παιδονευρολόγος που έχουμε. Εκτός από την εντατική του "Μητέρα", όπου νοσηλεύτηκε το παιδί μας αμέσως από τη γέννησή του, νομίζω πηγαίνει ως σύμβουλος και σε εντατικές νεογνών κρατικών νοσοκομείων.

like0

Ντινόπουλος πίσω από το Χίλτον

Εικόνα Ιωάννα

Ντινόπουλος πισω αοπ το χιλτον... Ειναι και στο Αττικόν νοσοκομειακος γιατρος. Στον προτεινω ανεπιφυλακτα...εχω παει σε ολους τους τοπ στην Αθήνα.

like0

Παιδονευρολόγος

Εικόνα Ath
και εγω σας συστηνω ανεπιφ΄θλακτα τον Ντινόπουλο.Εμας μας βοηθησε και στην αντιμετωπιση των σπασμων και στην ευρεση της γενετικής ανωμαλίας της κόρης μας.Ειναι καλός επιστημονας και ανθρωπος. Αν θελετε τηλεφωνα η οτιδηποτε άλλο στη διαθεση σας.
like1

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Maria1234
ειλικρινά σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις άμεσες απαντήσεις και το ευχαριστώ αυτό γίνεται μεγαλύτερο όταν ξέρεις πως σου απαντάνε άνθρωποι που και οι ίδιοι έχουν τον δικό τους πόνο και δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά. Το εκτιμώ, θα τα πούμε σύντομα.
like1

Για παιδονευρολογο

Εικόνα vana-kalisperati
Γεια σου και απο εμενα σου ευχομαι τα καλυτερα. Για εμενα ο καλυτερος παιδονευρολογος ειναι ο ντινοπουλος μιλαω εκ πειρας. Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες ευχαριστως να σου δωσω.
like0

Ο Δαμιανός καλός γιατρός και καλός άνθρωπος

Εικόνα dhmhtra f
Καλησπερα Τον Δαμιανο καλος γιατρος και καλος ανθρωπος στην διαγνωση του γιου μου επεσε μεσα, ειχα παει σε πολους αλλα αυτος με βοηθησε πολυ και παντα ζηταω την γνωμη του για πολλα!!!!!!!!!!!
like1

Ο καλύτερος παιδονευρολόγος

Εικόνα Katerina Ch.
Ο καλύτερος παιδονευρολόγος στην Ελλάδα είναι ο Ντινόπουλος.Δεν τον αλλάζω με τίποτα.Έσωσε το παιδί μου!
like1

Αν και άργησα θα σας πρότεινα...

Εικόνα marina1978
Αν και άργησα θα σας έλεγα τον κο Δαμιανό φοβερός γιατρός αλλά πάνω από όλα άνθρωπος. Στην δικιά μου περίπτωση έχει βοηθήσει πολύ.
like1

Παιδονευρολόγος

Εικόνα Alkisti

Γειά σας. Ψάχνω στοιχεία επικοινωνίας του κ. Ντινόπουλου. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας μου στείλει ένα e-mail.

like1

Τα στοιχεία του κ. Ντινόπουλου

Εικόνα Nikos 2005
Καλη σας ημερα, θα ηθελα σας παρακαλω τα στοιχεια του γιατρου του κυριου Ντινοπουλου γιατι εχω ενα κοριτσακι 12 ετων με εγκεφαλικη παραλυση και κανει σπασμους. Σας ευχαριστω πολυ.
like0

Τηλέφωνα Ντινόπουλου

Εικόνα Νικολία Ζαχαροπούλου

Καλησπέρα!

Ψάχνω τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον κ. Ντινόπουλου προκειμένου να κλείσω άμεσα ραντεβού στο ιδιωτικό του ιατρείο. Παρακαλώ πολύ για την άμεση βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

like1

Προωθήσαμε τα στοιχεία του κ. Ντινόπουλου

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Στο Email σας σε προσωπικό μήνυμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)
like0

Mail κυρίου Ντινόπουλου

Εικόνα Φωτεινή Χαιρέτη

Αναζητώ την ηλεκτρονική διεύθυνση του κυρίου Ντινόπουλου. Όσοι έχετε χρειαστεί τη βοήθειά του γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να τον βρει κάποιος στο τηλέφωνο. Μένουμε σε επαρχιακή πόλη και οι μετακινήσεις πλέον είναι δύσκολες, από πολλές απόψεις. Η μικρή μου ανιψιά (48 ημερών) εισήχθη σε νοσοκομείο της επαρχίας με σπασμούς και οι γιατροί εκεί κατέληξαν ότι πάσχει από το σπάνιο και ανίατο σύνδρομο Aicardi. Η άποψη του κυρίου Ντινόπουλου είναι πολύτιμη και απαραίτητη, διότι μας στέλνουν στο  Παίδων Πεντέλης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

like1

Ανιψιά με συνδρομο AIcardi

Εικόνα Jackie

Καλησπέρα Φωτεινή. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας βοηθήσω για τον κ. Ντινόπουλο αλλά μπορώ ίσως να βοηθήσω την οικογένεια σας. Η κόρη μου έχει επίσης AIcardi και είναι 14 ετών. Παρακολουθείται στο Παίδων Πεντέλης από τον κ. Παρασκευουλάκο - τον όποιο προτείνω ανεπιφύλαχτα. Θα χαιρόμουν να μιλήσω στους γονείς εάν θέλουν και οι ίδιοι να τους πω ότι ξέρω. Θα φοβούνται τώρα και θα έχουν πολλές ερωτήσεις. Ας με πάρουν στο 2109319679 όταν είναι έτοιμοι.

Ζακλίν

like0

Έχουμε έναν ...καλό συνοδοιπόρο για εσάς εδώ!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Χαίρομαι που βλέπω ότι η μαμά Jacqueline σας έγραψε ήδη! Διαβάστε και το βιολόγιo Jacqueline εδώ: www.noesi.gr/blog/jackie - έχει πολλά να πει που θα βρείτε χρήσιμα.

Επίσης, έχουμε μόλις αναβαθμίσει τον λογαριασμό σας ως μέλος του NOESI.gr για να μπορείτε να επικοινωνήσετε με όποιο μέλος του site θέλετε. Θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία.

Σας στείλαμε και κάποια στοιχεία για τον ιατρό, ίσως βοηθούν να επικοινωνήσετε και μαζί του.

like1

Aicardi

Εικόνα Φωτεινή Χαιρέτη

Αγαπητή Ζακλίν, καταρχάς σάς ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την άμεση απάντησή σας. Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού στην Πεντέλη με την κ. Παπαβασιλείου. Αν έχετε την καλοσύνη, όποτε έχετε λίγο χρόνο, στείλτε μου ένα μήνυμα γιατί οι ερωτήσεις μου είναι πολλές και μάλλον θα σας κουράσω από το τηλέφωνο. Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας. Καλή δύναμη.

Φωτεινή

like0

Aicardi, σας ευχαριστώ πολύ

Εικόνα Φωτεινή Χαιρέτη

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Είναι πολύτιμες αυτές τις ώρες. Να είστε καλά.

Φωτεινή

like0

Θα χρειαστώ τον κύριο Ντινόπουλο

Εικόνα Έλενα

Καλησπέρα σας. Αν και έχουν περάσει χρόνια από τοτε που το γράψατε, εύχομαι να δείτε το σχόλιό μου! Έχω ένα μωράκι 13 μηνών και σίγουρα θα χρειαστώ τον κύριο Ντινόπουλο. ΤΙ είχε το παιδάκι σας και γιατί πήγατε σε παιδονευρολόγο; ¨Οταν λέτε το έσωσε, τι ακριβώς έκανε δηλαδη; Εύχομαι να μου απαντήσετε!:)

like0

Τα στοιχεία του Ντινόπουλου

Εικόνα E_Glyfada

Γεια σου,

ακολούθησε τον σύνδεσμο https://www.vrisko.gr/details/7d6kajad60_fdb6i423h464f0h6kc65f έχει τα στοιχεία του Ντινόπουλου. Τελικά τι έκανες; 

Ψάχνω και εγώ γιατρό όποτε η άποψη σου θα είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη! 

Για την ώρα, περιμένω να επικοινωνήσω με τον Δαμιανό. Με την Σκ...λη τζίφος! Η γραμματέας της είναι ανεκδιήγητη και αγενής. Από ραντεβού, είχε μετά από μήνα!! Δεν θα σύστηνα σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί της! 

like0

Επικοινωνία με κ. Ντινόπουλο

Εικόνα Maria1512

Τα στοιχεία του κ. Ντινόπουλου είναι πράγματι αυτά που αναφέρονται στον παραπάνω σύνδεσμο. Επικοινώνησα προχθές με τη γραμματέα του αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού έως τον Δεκέμβριο. Εγώ τον χρειαζόμουν κυρίως για δεύτερη γνώμη, οπότε μάλλον θα το αφήσω προς το παρόν.

like0

Ψάχνω τον καλύτερο παιδονευρολόγο

Εικόνα Anti Mail

Καλημερα σας! Έχω 3 παιδακια, τα 2 διαγνωστηκαν με επιληψια και δεν ξερω ακομη αν εχει το 3ο... 

like0

Σφίξιμο και τρέμουλο

Εικόνα Lemoni

Καλησπέρα! Η μικρή μου από νεογέννητο κάνει ένα παράξενο σφυξιμο και τρέμουλο σε όλο της το σώμα σε διάφορες φάσεις. Η ειδικότητα που πρέπει να απευθυνθώ είναι παιδονευρολογος;

like0

Tηλ Ντινόπουλου Αργύρη

Εικόνα Mary Patsali

Kαλησπερα. εχω ενα σταθερο τηλεφωνο του κου Nτινοπουλου στο οποιο δεν απαντα κανεις. Εκλεισα ραντεβου τον Σεπτεμβρη για τελη Νοεμβρη. Μπας κι εχει το κινητο του κανεις?

like1

Αν κάποιος έχει παιδάκι με υπερτονια

Εικόνα Mary Pap.

Καλησπέρα σας! Είμαι κ εγώ σε αναζήτηση παιδονευρολογου στην Αθήνα. Μένουμε σε άλλη πόλη οπότε δεν γνωρίζω κανέναν. Η κόρη μου έχει πολύ έντονη υπερτονια. Αν κάποιος έχει παιδάκι με υπερτονια θα ήθελα πολύ να με βοηθήσει.

like1

Επικοινωνία με τον κύριο Ντινόπουλο

Εικόνα Γεώργιος Μανώλης

Σας παρακαλώ πολύ επειδή η κόρη μου αντιμετωπίζει πρόβλημα κορμικής αστάθειας και σπασμών μετά από πρωτόκολλο παρακολούθησης νεοπλασίας, είναι εύκολο να μου κοινοποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Ντινόπουλου (τηλέφωνα και ηλεκτρονική διεύθυνση); Έχω αποστείλει μήνυμα σε δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις του βιογραφικού του χωρίς όμως απάντηση. Πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό.

like0

Παιδονευρολόγος Αθήνα

Εικόνα Svv

Καλησπέρα σε όλους. 

Γνωρίζοντας πως και άλλοι γονείς ίσως να ψάχνουν παιδονευρολόγους για τα παιδιά τους θέλω να γράψω την δική μου εμπειρία.

Ο γιος μου πέρασε το ορόσημο των 4 μηνών και δεν μπορούσε να κρατήσει το κεφάλι του. Όταν πήγαμε στον παιδίατρο μας είπαν πως το παιδί έχει υπερτονία.. Άρχισα να το ψάχνω online και τρόμαξα από τα σχόλια που διάβασα. Πήγαμε το παιδί στο Ιασώ και μας είπαν να κάνουμε φυσικοθεραπείες και πως το παιδί θα έχει προβλήματα στο μέλλον. Πληρώσαμε ένα σωρό λεφτά για υπερηχους εγκεφάλου και πόσες φυσικοθεραπείες.

Παράλληλα ψάχναμε για άλλο παιδονευρολόγο και μας πρότειναν τον Γιουρούκο. Εμείς το παιδί το πήγαμε στον Γιουρούκο ο οποίος μας είπε ότι το παιδί δεν έχει απολύτως τίποτα και θα ξεπεράσει την υπερτονία με το πέρασμα του χρόνου. Μας είπε δε πως οι φυσικοθεραπείες δεν είναι αναγκαίες, και πως το παιδί θα συνέλθει μόνο του. Το παιδί αντιδρούσε σε ερεθίσματα παρεπιπτόντως. Το παιδί συνήλθε πλήρως από την υπερτονία γύρω στους 7-8 μήνες.

Ο Γιουρούκος είναι φανταστικός παιδονευρολόγος και πολύ καλός άνθρωπος. Επίσης δεν σημαίνει πως όλα τα παιδια που χάνουν κάποια ορόσημα ή έχουν οπισθότονο δεν θα το ξεπεράσουν. το παιδί περπάτησε μια χαρά και είναι υγιέστατο. Αυτό για όλες τις μανούλες που μπορεί να περάσουν κάτι παρόμοιο. Ελπίζω να βοηθήσει. 

like1

Έχουμε επισκεφτεί τον κ. Γιουρούκο (έχουμε υποτονία)

Εικόνα Κλοντια Χεμπ

Καλημέρα και εμείς έχουμε επισκεφτεί τον Γιουρούκο είναι πολύ καλός. Εχουμε υποτονια και μας είπε και εμάς τα ίδια πως δεν έχει κανένα θέμα θα το ξεπεράσει με τον χρόνο. Όμως θα ήθελα να σας ρωτήσω στην αντίληψη και στον λόγο, πώς είναι το παιδάκι σας; 

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.