Εγγραφές για τον Κύκλο "Π" της παράλληλης στήριξης (2017-2018)

Κύκλος “Π” — Ο Κύκλος για την παράλληλη στήριξη στο www.noesi.gr
Τρίτη, 10 Οκτώβριος, 2017 - 18:00 - 20:00

Άνοιξαν οι θέσεις για εγγραφές στο πρόγραμμα "Κύκλος Παράλληλης Στήριξης" για το σχολικό έτος 2017-2018. Ο Κύκλος "Π" πλαισιώνει τις θέσεις παράλληλης στήριξης, ώστε να αποτελέσουν ένα πεδίο συνεχιζόμενης κατάρτισης των επαγγελματιών, οι οποίοι θα σχεδιάζουν, εφαρμόσουν και εκπονήσουν συνολικά ένα εξατομικευμένο πλάνο εκπαιδευτικής παρέμβασης για τους μαθητές που υποστηρίζουν ιδιωτικά ως συνοδοί παράλληλης στήριξης.

Ενημέρωση | 02/10/2017 — Οι ομάδες για τον Σεμιναριακό Κύκλο "Π" έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται από τους πρώτους υποψήφιους. Ξεκινά επικοινωνία με τους υποψηφίους, προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι αιτήσεις συμμετοχής στον κύκλο "Π". Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις για εγγραφές. 

Αν έχετε μπει στον λογ/σμό σας στο www.noesi.gr πατήστε στο πράσινο πλήκτρο "Θα πάω" στην κορυφή αυτής της ανακοίνωσης — για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νεότερα σε αυτή την ανακοίνωση. Για να εξασφαλίσετε τα προνόμια της πρώιμης εγγραφής (early bird), συμπληρώστε τη φόρμα προεγγραφής αφού διαβάσετε όλη την ανακοίνωση (πατήστε στον τίτλο για να διαβάσετε την ανακοίνωση).

Το πρόγραμμα Κύκλος “Π” απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, ηλικίας από 20 έως 30 ετών, ή σε μεγαλύτερης ηλικίας επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και υλοποιείται με την καθοδήγηση της ομάδας της νόησης στο διαδίκτυο, των μελών των συνεργατικών ομάδων www.noesi.gr/coworking. Ως επιμορφωτές στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες από τον κατάλογο διαπιστευμένων μελών www.noesi.gr/pro.

Λογότυπο Κύκλου Π από το NOESI.gr.Το NOESI.gr παροτρύνει τους γονείς να υποστηρίξουν έμπρακτα τη συμμετοχή των επαγγελματιών στο πρόγραμμα, ειδικά για τις θέσεις παράλληλης στήριξης που έχουν καλυφθεί μέσω των αγγελιών της πλατφόρμας μας www.noesi.gr/jobs. Επικοινωνήστε με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο από τη σελίδα www.noesi.gr/contact για να σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί η υποστήριξη του προγράμματος από τις οικογένειες με συμμετοχή 25 ευρώ / μήνα για τρεις, έξι, ή εννιά (3, 6, 9) μήνες.

Περιγραφή προγράμματος

Ο Κύκλος “Π” φέτος υλοποιείται σε δύο ξεχωριστά προγράμματα:

  • τον Σεμιναριακό “Κύκλο”

  • και τον “Κύκλο” Εποπτειών

τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν συνδυαστικά ή μεμονωμένα.

Το πρόγραμμα του Σεμιναριακού Κύκλου “Π” αφορά άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης – σεμιναριακού τύπου – για την παράλληλη στήριξη.

Το πρόγραμμα του Εποπτειών του Κύκλου “Π” αφορά άτομα που έχουν αναλάβει παράλληλη στήριξη την τρέχουσα σχολική χρονιά και χρειάζονται ένα πλαίσιο εποπτείας για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τις δουλειάς τους και την ευρύτερη ευκαιρία τους να εντρυφήσουν περισσότερο στην παρέμβαση στον μαθησιακό, γνωστικό, ψυχοκοινωνικό μέρος της συνεκπαίδευσης μέσω της παράλληλης στήριξης. Η εποπτεία παρέχεται αρχικά σε ομαδική βάση (κύκλο) για ένα τρίμηνο και έπειτα παρέχεται η δυνατότητα στους συνοδούς να έχουν εξατομικευμένη εποπτεία από εξειδικευμένο σύμβουλο, σε συνεργασία με την οικογένεια και το πλαίσιο εάν απαιτείται.

Αριθμός συμμετεχόντων

  • 12-15 άτομα (“Κύκλος” Εποπτειών)

  • 25-30 άτομα (Σεμιναριακός “Κύκλος”)

Για την αίτηση συμμετοχής, θα χρειαστεί να στείλετε το βιογραφικό σας στο NOESI.gr (εάν δεν το έχετε ήδη υποβάλλει). Η τελική επιλογή των υποψηφίων του Κύκλου “Π”, γίνεται μετά από προσωπική επικοινωνία με όλους τους υποψήφιους.

Χρονοδιάγραμμα συναντήσεων

  • “Κύκλος” Εποπτειών — 5 συναντήσεις στο διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2017. Δύο συναντήσεις της ομάδας εποπτείας ανά μήνα και μία συνάντηση αξιολόγησης τον Δεκέμβριο.

  • Σεμιναριακός “Κύκλος” — 10 συναντήσεις στο διάστημα Οκτώβριος – Μάρτιος 2018. Δυο μαθήματα ανά μήνα, μία ενδιάμεση εξέταση τον Δεκέμβριο και τελική αξιολόγηση τον Μάρτιο.

Κόστος συμμετοχής

  • Στο “Κύκλο” Εποπτειών τα μέλη καταβάλουν 150 ευρώ για το σύνολο του προγράμματος (διάστημα 3 μηνών).

  • Στον Σεμιναριακό “Κύκλο” τα μέλη καταβάλουν 320 ευρώ για το σύνολο του προγράμματος (διάστημα 6 μηνών).

Σημειώσεις:

— Το δικαίωμα προεγγραφής εξασφαλίζει τα περιγραφόμενα προνόμια σε αυτή την ανακοίνωση και είναι σε ισχύ από 15/09 έως 30/09/2017. Παράλληλα, ισχύουν ειδικές προσφορές για πρώην και νυν επιλεγμένα διαπιστευμένα μέλη όπως, επίσης, και όσους επαγγελματίες εγγραφούν συνδυαστικά και στα δύο προγράμματα του Κύκλου "Π" (Σεμινάριο και Εποπτείες).

— Με επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναριακού “Κύκλου” ή του “Κύκλου” Εποπτειών και την καταβολή των διδάκτρων, οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν, αντίστοιχα, βεβαίωση φοίτησης και συστατική επιστολή από το NOESI.gr. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στον Σεμιναριακό “Κύκλο” που θα εγγραφούν την περίοδο από 15/09 έως 30/09/2017, λαμβάνουν δωρεάν εξάμηνη καταχώρηση στον κατάλογο επαγγελματιών www.noesi.gr/pro αξίας 62 ευρώ και δωρεάν δίμηνη συμμετοχή στη λίστα παραληπτών αγγελιών www.noesi.gr/jobs αξίας 50 ευρώ, για να τις αξιοποιήσουν το διάστημα που θα επιλέξουν κατά την περίοδο από Απρίλιο έως Οκτώβριο 2018.

Προεγγραφές με προνόμια!

Για δικαίωμα εγγραφής με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της ανακοίνωσης, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών διδάκτρων και των προσφορών, χρειάζεται να υποβάλετε αίτημα προεγγραφής έως 30/09/2017 πριν συμπληρωθούν οι θέσεις, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τίτλο: Προεγγραφές — Κύκλος “Π” έως 30/09/2017. Επίσης, αν έχετε μπει στον λογ/σμό σας στο www.noesi.gr πατήστε στο πράσινο πλήκτρο "Θα πάω" στην κορυφή αυτής της ανακοίνωσης — για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νεότερα για την αίτησή σας


H παρούσα ανακοίνωση αναρτήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 (timestamp 2017-09-15 00:33:04 +0300) και ενημερώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2017.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.