ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Εικόνα NOESI.gr

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Ενσυναίσθηση" είναι ένα σύγχρονο πλαίσιο, που με εξειδικευμένα προγράμματα και κατευθυνόμενες παρεμβάσεις προσεγγίζει τις διαταραχές του παιδιού και του ενήλικα. Με ψυχοπαιδαγωγικές μεθόδους και δραστηριότητες συντελεί στη βελτίωση και την αποκατάσταση του ατόμου στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Φωτογραφία από το Κέντρο Ενσυναίσθηση.Φωτογραφία από το Κέντρο Ενσυναίσθηση.

Σημ.: Το NOESI.gr επισκέφτηκε το "Ενσυναίσθηση" στις 11/11/2011.

Νέα από την "Ενσυναίσθηση"

  • 20/05/2017 | Θετική Ανατροφή: Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά χωρίς τιμωρία. Ομιλία - Συζήτηση με θέμα την ανατροφή που βασίζεται στην απουσία της τιμωρίας αλλά όχι στην απουσία των ορίων από το Κέντρο "Ενσυναίσθηση" στις Σέρρες την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 - 16:00 - 18:30. Μάθετε περισσότερα.
  • 03/12/2016 Καθημερινά Πρωινά Τμήματα Πρώιμης Παρέμβασης και Προετοιμασίας Ένταξης σε τυπικό σχολείο σε Σέρρες & Ελληνικό. Τη σχολική χρονιά 2016-2017 λειτουργούν στα Κέντρα "Ενσυναίσθηση", σε Ελληνικό και Σέρρες, Πρωινά Τμήματα Πρώιμης Παρέμβασης και Προετοιμασίας Ένταξης σε τυπικό σχολείο. Υπάρχουν ελάχιστες θέσεις ακόμα για να κλείσουν τα Τμήματα. Αναλυτικά οι διαθέσιμες θέσεις: Δύο (2) θέσεις για παιδιά ηλικίας έως 3 ετών και μία (1) θέση για παιδί ηλικίας 4-6 ετών. Μάθετε περισσότερα.

Παρουσίαση προγραμμάτων

Μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης, οι θεραπευτές διαπιστώνουν και καταγράφουν το επίπεδο δυνατοτήτων και λειτουργικότητας του παιδιού και του ενήλικα, με στόχο την ακριβή σχεδίαση ενός προσαρμοσμένου εξατομικευμένου θεραπευτικού προγράμματος στα ακόλουθα τμήματα:

  • Πρωινής Δομής (Δ.Α.Δ. Αυτισμός, Γλωσσική Καθυστέρηση)
  • Λογοθεραπείας
  • Εργοθεραπείας
  • Ειδικής Διαπαιδαγώγησης και Μαθησιακής Αποκατάστασης
  • Καθημερινής Μελέτης
  • Ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και Κοινωνικοποίησης
  • Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής Γονέων

Υπηρεσίες

Φωτογραφία από το Κέντρο Ενσυναίσθηση.Φωτογραφία από το Κέντρο Ενσυναίσθηση.Φωτογραφία από το Κέντρο Ενσυναίσθηση.

Στελεχώνεται από τις εξής ειδικότητες: Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Ψυχολόγους, Παιδοψυχίατρο, Παιδονευρολόγο, Αναπτυξιολόγο.

Συνεργάζεται με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Εύκολο Parking.

Επικοινωνία

Λογότυπο του Κέντρου ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ στο Ελληνικό Αττικής και τις Σέρρες.

Λ. Iασωνίδου 32
167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τηλ.: 2109629870, 6981071409

Τηλ. Κέντρο (Σερρών): 2321046142

Βενιζέλου 45
621 25 ΣΕΡΡΕΣ

25ης Σεπτεμβρίου 12​
Ηράκλεια 624 00 ΣΕΡΡΕΣ

Σερρών 10,
Νιγρίτα 622 00 ΣΕΡΡΕΣ

E-mail: ensunaisthisi@gmail.com

Ιστοτόπος: www.ensunaisthisi.gr και www.logotherapeia-serres.gr


Πρωινό Πρόγραμμα για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού και Γλωσσική Καθυστέρηση 2-7 ετών!

Καθημερινό πρόγραμμα 9:00-13:00 με ατομικά και ομαδικά προγράμματα Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης και Δυνατότητα παρακολούθησης και εκπαίδευσης των γονέων 1-2 φορές την εβδομάδα! Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος στο site της Ενσυναίσθησης εδώ.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

You must have Javascript enabled to use this form.