ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Ν. Φιλαδέλφεια)

Εικόνα NOESI.gr

Έχουμε αφαιρέσει την παρουσίαση αυτή, καθώς δεν έχουμε πλέον επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Κέντρου. Το NOESI.gr επισκέφτηκε την "Ανάπτυξη" στις 02/12/2011. Η "Ανάπτυξη" συμμετείχε ως μέλος στο δίκτυο φορέων "Προνόησε" από 05/12/2011 έως 31/12/2013. 

  • Για ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών δείτε τη σελίδα: www.noesi.gr/pronoise

  • Για όλους τους φορείς (Δημόσιους, ΜΚΟ, Ιδιωτικούς) δείτε τη σελίδα: www.noesi.gr/book/welfare

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

You must have Javascript enabled to use this form.