Επίδομα Αυτισμού

Τελικά, δίνεται από την πρόνοια κάποιο επίδομα για τον Αυτισμό. Σήμερα έκανα σχετική αίτηση για να μου χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση για να την καταθέσω στην Πρόνοια.

Μετά από παρακολούθηση και αξιολόγηση του γιού μου από τον Παιδοψυχίατρο Κο Καμπάκο, που είναι ο εκεί υπεύθυνος. Αγγελική Παπασταύρου [ANGELA]

Σχόλια

Ερώτηση

Εικόνα Γιωτα
Το επίδομα το παίρνουν τα παιδιά με ΔΑΔ-αυτισμό σε όποια ηλικία και αν είναι; Ακόμα, το δικαιούνται όλοι ανεξαρτήτως ασφαλιστικού φορέα; Ρωτάω γιατί είμαστε ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ και πολλές φορές αντιμετωπίζεται όποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας από τους νόμους ως προνομιούχος!

Επίδομα (για τη Θεσ/νίκη ποια είναι η αντίστοιχη Μονάδα)

Εικόνα maria dimoutsikou
Γνωρίζετε στη Θεσ/νικη ποια ειναι η αντιστοιχη Μονάδα για τη σχετική βεβαίωση;

Επίδομα για φάσμα αυτισμού

Εικόνα μαριαννα μαβιδου

Ο γιος μου, που ειναι 9 ετών, βρίσκεται στο φάσμα αυτισμού σε ελαφριά μορφή, όπως μου είπαν.

Έχουμε ραντεβού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στις 9 Σεπτεμβρίου και θέλω να μάθω αν σε ελαφριά μορφή αυτισμού δικαιούμαι κάποιο επίδομα απο την πρόνοια για τις ανάγκες του γιου μου, γιατι ειμαι άνεργη και μεγαλώνω μόνη το γιο μου επειδή ειμαι χωρισμένη.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.