Πολιτεία μ' ακούς;

Εικόνα ligeri
Πολιτεία μ' ακούς; Θέλω να φωνάξω. Σειρήνα η φωνή μου να σε βγάλει από την Νιρβάνα σου. Να σε αφυπνίσει από τον ύπνο του δικαίου σου. Να διεγείρει την πολιτική σου βούληση αν υπάρχει. Εξουσία, μπλε ,πράσινη, κόκκινη, ντύσε την γύμνια σου με όποιο χρώμα της ίριδος προτιμάς κι έβγα στο βήμα να μου το πεις δυνατά. Να το ακούσει το 10% των αναπήρων του Ελληνικού πληθυσμού. Τι έχεις κάνει; Τι κάνεις σήμερα; Τι έχεις κατά νου να κάνεις την επόμενη μέρα; Όταν ο φυσικός προστάτης του ΑμεΑ θα φύγει για πάντα; Ποια είναι η υποδομή σου; Ο σχεδιασμός σου Ευρωπαία Ελληνική Πολιτεία; Θέλω μια απάντηση εδώ και τώρα!

Σχόλια

Ακούει...

Εικόνα κατερίνα ζαρίφη
Ακούει ... δύο μήνες πριν τις κάθε εκλογές. Μετά πάλι κουφαίνεται. Αυτή είναι η πολιτεία μας αγαπητή μου κυρία Λυγερή, δυστυχώς για μας.... και αν υπάρχουν κάποια μικρά παραθυράκια είναι τέτοιο το σκοτάδι που δεν μπαίνει το φως... δυστυχώς. Κατερίνα Ζαρίφη

Η πολιτεία έχει...

Εικόνα Angela Papastavrou
Η Ελληνική πολιτεία είναι με "ειδικές ανάγκες". Έχει μερική κόφωση, ακούει επιλεκτικά ότι την συμφέρει, στα άλλα θέματα είναι κουφή! Εχει μερική μυωπια, βλέπει ότι τη συμφέρει, για τα υπόλοιπα απλά δεν είδε! Εχει μουγκαμάρα, πριν τις εκλογές αναρρώνει, την αμέσως επομένη απλά δε μιλάει για εκείνα τα θέματα, σωπαίνει. Ή στην καλύτερη περίπτωση σε βγάζει τρελό (όπως με το επίδομα θέρμανσης, πολύτεκνες οικογένειες με 3 παιδιά και τόσα άλλα...)

Μεταξύ σοβαρού και αστείου...

Εικόνα Mageandi
Δηλαδή αγαπητή μου Αντζελα κοίτα εδώ τι συμβαίνει... Η πολιτεία κοφεύοντας, μη βλέποντας και κουτσαίνοντας είναι... ΑμεΕΑ και η ειρωνία είναι ότι δεν κάνει τίποτα για να απαλύνει τον πόνο της!!!! Αλλά εγώ θα το προχωρήσω πάρα κάτω. Γιατί αγαπητή μου κα Λυγερή αναφέρεστε μόνο στην πολιτεία; Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ τι κάνει; Δημιουργεί κάστες; Φτιάχνει καινούργια "κωσταλέξη" (θα θυμάστε τι εννοώ); Συγχαίρει το κανονικό και κοιτάει με οίκτο το μη; Και γιατί περιμένετε απάντηση; Μόνο όποιος έχει βιώσει στο πετσί του μπορεί και πονάει, οι υπόλοιποι χρυσώνουν το χάπι μέχρι να "περάσει" και μετά το απόλυτο μηδέν. Η αγάπη περίσσεψε και δυστυχώς όχι μόνο στις μέρες μας και όχι μόνο στον τόπο μας.

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, στηρίξετε την προσπάθεια. 

 ► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

 ► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

 ► Στείλετε χρήματα online ή μέσω τράπεζας. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.