Πώς να δημοσιεύσω στο νέο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Tο www.noesi.gr έχει χιλιάδες σελίδες με πληροφορίες και απόψεις, σε μια πλατφόρμα στο πλαίσιο: "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Εφόσον εγγραφείτε μέλος στο www.noesi.gr (είναι δωρεάν) μπορείτε να αναρτήσετε την δημοσίευσή σας εύκολα και άμεσα, έτσι συμμετέχετε ενεργά σε μία μεγάλη κοινότητα ανθρώπων και υπηρεσιών. Ό,τι γράψετε στη δημοσίευσή σας ή επισυνάψετε (π.χ. μία φωτογραφία ή ένα αρχείο) θα αναρτηθεί δημόσια στις ιστοσελίδες του www.noesi.gr και θα είναι ορατό στις μηχανές αναζήτησεις ώστε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με όρους κλειδιά (π.χ. μέσω Google, Bing, Yahoo κ.ά). 

Πώς να κάνετε μία ανάρτηση; 

1. Μπείτε στο λογαριασμό μέλους σας από την κεντρική σελίδα www.noesi.gr.

2. Πατήστε "Δημοσιεύστε κάτι νέο δημόσια".

3. Στη νέα σελίδα, επιλέξτε "Ενημέρωση" ή "Βιολόγιο" ή "Δράση".

4. Συμπληρώστε τη φόρμα, πατήστε "Ανάρτηση".

Περιμένετε αρκετά δευτερόλεπτα, μέχρι το σύστημα να δεχτεί τη δημοσίευσή σας. 

Το www.noesi.gr (και εμείς) θα κάνουμε τα υπόλοιπα.

Τι να δημοσιεύσω;

  • Νέα σε βιολόγιο (Blog): Εάν γράφετε ως "γονέας", γράψτε εδώ για να σας διαβάσουν άλλοι γονείς και άλλα μέλη, που μπορούν να σας συμβουλέψουν. Είναι σαν ημερολόγιο ερωτήσεων, σκέψεων, προτάσεων, από γονείς. Δεν τα σβήνουμε ποτέ και τα φυλάμε σαν τα μάτια μας! Τα βιολόγια, βίοι με λόγια όνομα και πράμα, κάθε μέλος έχει το δικό του, θα βρείτε τα τελευταία εδώ.

  • Νέα Ενημέρωση (Post): Εάν γράφετε ως "ειδικός" ή απευθύνεστε σε επαγγελματίες, ανακοινώστε κάτι για μία περιοχή (π.χ. αγγελίες) ή ένα θέμα (π.χ. μία ανακοίνωση, μία αγγελία, μία είδηση που διαβάσατε). Λίγο μετά, η ανάρτησή σας θα εμφανιστεί σε μία από τις Ομάδες, εδώ και στην κεντρική σελίδα μας. Όταν πάψει να ισχύει, μεταφέρεται στο Αρχείο ή διαγράφεται.

  • Νέα Εκδήλωση (Event): Προβάλλετε μία εκδήλωση, σε μία περιοχή (έτσι ταξινομούνται και σε Groups). Όλες οι εκδηλώσεις εδώ
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.