Αναζήτηση συνοδού για κορίτσι στη Μυτιλήνη (καλοκαίρι 2018)

Εικόνα Carer

Βρισκόμαστε στην Κυψέλη και πρόκειται να ταξιδέψουμε Μυτιλήνη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Θα μας ενδιέφερε και η δυνατότητα να μπορεί ο/η συνοδός να παραμείνει και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Η κόρη μου είναι αυτοεξυπηρετούμενη και ο/η συνοδός είναι για παρέα και αθλητισμό. Παρέχεται στέγη, τροφή και τα έξοδα μετάβασής μας (π.χ. εισιτήρια πλοίου), δηλαδή όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 18/07/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.