Αναζητώ σύνοδο για την καλοκαιρινή κατασκήνωση ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ (Άγιος Ανδρέας, 2018)

Εικόνα Νατ

Καλημέρα σε όλους και όλες!!

Εχω ένα κοριτσάκι 13 ετών με κινητικά και νοητικά προβλήματα, και ζητούμε ένα συνοδό για την κατασκήνωση της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ στον Αγιο Ανδρέα Αττικής. Η κατασκηνωτική περίοδος θα είναι από τις 28 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει την κατάλληλη εμπειρία, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Φιλικά,
N. Φιλίππου (natfilippou@gmail.com)

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/06/2018. Καθώς η θέση δεν έχει ακόμη καλυφθεί, με αίτημα της μητέρας τα στοιχεία επικοινωνίας διατίθενται προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στις 09/08/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

Δίκτυο διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Οι διαπιστευμένοι επαγγελματίες είναι μέλη του NOESI.gr, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά. Για άτομα με μεγάλη εξειδίκευση, παραθέτουμε το προφίλ των μελών που έχουν ενταχθεί με επιτυχία στο Δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών "SPECIALS". Μελετήστε βιογραφικά και προφίλ, επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες.

Νέα διαπιστευμένα μέλη! Τσάνταλη Ελένη, Ψυχολόγος. Καλαμάκη Φωτεινή, Σχολική Νοσηλεύτρια. Προκόπης Πρόδρομος, Δάσκαλος - Ειδικός Παιδαγωγός. Ζαχαροπούλου Κωνσταντίνα, Δασκάλα. Κοσκινά Ελένη, Δασκάλα Δράματος. Ζυγούνα Μαριάννα, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MSc).

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.