Αναζητούμε άτομο για δημιουργική απασχόληση κατ' οίκον ενηλίκου με ΝΥ (Κερατέα Αττικής)

Εικόνα Carer

Αναζητώ ειδικό παιδαγωγό για να απασχολεί δημιουργικά τον αδερφό μου στο σπίτι. Πρόκειται για έναν ενήλικα 29 χρόνων με νοητική υστέρηση. Κατοικούμε στην Κερατέα Αττικής. 

  • Τηλ.: 6975849132 (Συριγα Κατερίνα)

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 4/12/2017. Κατόπιν σχετικού αιτήματος από την αδελφή του ενδιαφερόμενου ατόμου, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα για όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κατάλογος διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Ο κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" ενημερώθηκε με νέους διαπιστευμένους επαγγελματίες, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά.

Νέα μέλη! Σκαρλοπούλου Βασιλική, Λογοθεραπεύτρια – Ειδική Παιδαγωγός, Κλαδάκη Αμαλία, Τεχνολόγος - Ειδ. Παιδαγωγός, Μανωλιάς Βλάσσης, Φιλόλογος - Ειδ. Παιδαγωγός, Μπιμπίρη Ελένη, Εκπαιδευτικός.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.