Αναζητούμε ειδικό για παράλληλη στήριξη μαθητή Δ' Δημοτικού (Χαϊδάρι)

Εικόνα Carer

Ζητείται ειδικός Για παράλληλη στήριξη μαθητή Δ δημοτικού στο Χαϊδάρι. Ωράριο: 8.15 και τέταρτο έως 1.15. Ο μαθητής έχει προβλήματα διαχειρίσης συναισθήματος, {...}. Ο μαθητής παρακολουθείται από Κέντρο Ειδικής Αγωγής / Ειδικών Θεραπειών, επομένως έχει μία πλαισίωση για τις δυσκολίες του. Μαθησιακά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Η αγγελία αυτή έληξε. Η θέση έχει καλυφθεί. Τα στοιχεία επικοινωνίας αφαιρέθηκαν. Μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή στο σύστημα διακίνησης των αγγελιών του NOESI.gr στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro/about.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.