Αναζητούμε επαγγελματία για πρόγραμμα συμπεριφοράς / κοινωνικοποίησης κατ' οίκον (Βόρεια προάστια)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε κάποιον θεραπευτή για να αναλάβει ένα εξατομικευμένο εξωσχολικό πρόγραμμα με ένα μία έφηβη με... [σημ.: αποκρύπτονται προσωπικές πληροφορίες, για λόγους δεοντολογίας]. Περιοχή: [σημ.: αποκρύπτεται]. Το άτομο που θα αναλάβει θα πρέπει να εστιάσει στο κομμάτι των κοινωνικών δεξιοτήτων και σε θέματα διαχείρισης της συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να γίνει κάποιο πρόγραμμα τύπου CBT. Θα υπάρχει συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο που παρακολουθεί την οικογένεια.

Η αγγελία αυτή έληξε. Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στις 20/12/2016 στα διαπιστευμένα μέλη. Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών - μελών.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα παρουσιάζει online το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ των διαθέσιμων μελών. Λάβετε τις αγγελίες με στοιχεία επικοινωνίας στο E-mail σας, καθημερινά: Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;