Αναζητούμε επαγγελματία για πρόγραμμα συμπεριφοράς / κοινωνικοποίησης κατ' οίκον (Βόρεια προάστια)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε κάποιον θεραπευτή για να αναλάβει ένα εξατομικευμένο εξωσχολικό πρόγραμμα με ένα μία έφηβη με... [σημ.: αποκρύπτονται προσωπικές πληροφορίες, για λόγους δεοντολογίας]. Περιοχή: [σημ.: αποκρύπτεται]. Το άτομο που θα αναλάβει θα πρέπει να εστιάσει στο κομμάτι των κοινωνικών δεξιοτήτων και σε θέματα διαχείρισης της συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να γίνει κάποιο πρόγραμμα τύπου CBT. Θα υπάρχει συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο που παρακολουθεί την οικογένεια.

Η αγγελία αυτή έληξε. Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στις 20/12/2016 στα διαπιστευμένα μέλη. Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών - μελών.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα παρουσιάζει online το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ των διαθέσιμων μελών. Λάβετε τις αγγελίες με στοιχεία επικοινωνίας στο E-mail σας, καθημερινά: Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.