Αναζητούμε συνοδό παράλληλης στήριξη για κορίτσι 3 ετών σε παιδικό σταθμό (Πειραιάς)

Εικόνα Pro

Ζητείται έμπειρος ειδικός παιδαγωγός ή ψυχολόγος με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή ή λογοθεραπευτής για παράλληλη στήριξη ενός κοριτσιού 3 ετών σε παιδικό σταθμό του Πειραιά. Ωράριο: 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πολυετή εμπειρία με παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 10/02/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας. Για πρόσβαση στις αγγελίες, χρειάζεται να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.