Ανοιξιάτικο Πανηγύρι Αγάπης στο Άλσος Κηφισιάς από το "Εργαστήρι"

Εικόνα NOESI.gr

Ergastiri-AfisaΟ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» μάς προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή του, το "Ανοιξιάτικο Πανηγύρι Αγάπης" την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στο Άλσος Κηφισιάς. Από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες του Άλσους θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να γευτούν εδέσματα και λιχουδιές από την Κωνσταντινούπολη και πολλές περιοχές της Ελλάδας. Τα περίπτερα που θα στηθούν στο Άλσος, θα γεμίσουν πιατέλες με πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά μαγειρεμένα με αγάπη από γνωστούς και... άγνωστους σεφ!

Όλα τα εδέσματα θα συνοδεύονται από άφθονη μπύρα, ούζο, αναψυκτικά και καφέ. Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν αλλά και να αποκτήσουν χειροποίητα έργα δουλεμένα με αγάπη από τους απασχολούμενους του Εργαστηρίου και πολλά  προϊόντα, που προσφέρουν για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών μεγάλες εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες. Δε θα λείψουν, φυσικά, η μουσική, τα τραγούδια, τα δώρα και πολλές εκπλήξεις! 

"...Σας περιμένουμε όλους στο Άλσος Κηφισιάς για να ενισχύσουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών υποστηριζόμενης διαβίωσης για συνανθρώπους μας με νοητική υστέρηση. Να συνδράμουμε στη δημιουργία ενός ακόμα σπιτιού που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Ελάτε να στηρίξουμε, όλοι μαζί, την προσπάθεια να στεγάσουμε τα όνειρα των ξεχωριστών συνανθρώπων μας», τονίζει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων «Το Εργαστήρι." 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στον Οδηγό υπηρεσιών από το NOESI.gr στη σελ.: www.noesi.gr/pronoise/ergastiri

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.