Έχω χαρτί ήπιας ΔΑΔ για Λογοθεραπείες

Εικόνα Believe!

Έχω χαρτί ήπιας αναπτυξιακής διαταραχής για Λογοθεραπειες και εργοθεραπείες απο ΕΘΜΑ. Ασφάλεια ΙΚΑ - ΕΟΠΠΥ. Τι διαδικασίες κάνω για να πάρω τα χρήματα; (οι Θεραπευτές θα πληρώνονται σε κάθε επισκεψη και θα παίρνω την αποδειξη. Μετά τι?)

Σχόλια

Διαδικασία για αποδείξεις

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημερα believe. Η διαδικασια εχει ως εξης:

  1. Παιρνεις τις αποδειξεις καθε μηνα μαζι με την διαγνωση, και το διπλωμα του λογο/πευτη, εργο/που τη [φωτοτυπιες] ή αν το πας το παιδι σε καποιο Κεντρο θα σου δινουν αυτοι ενα χαρτί.
  2. Μαζι με το  βιβλιαριο του παιδιου θα τα καταθετεις καθε μηνα στο ΙΚΑ τις περιοχης σου στο Τμημα Παροχων.

Ο τροπος πληρωμης θα γίνεται κατοπιν συνεννόησης με το Κεντρο ή με  τους ειδικούς [λογο/πευτης, εργο/πευτης] αν δεχτουν να πληρωνονται οταν παίρνεις τα λεφτα απο το ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ ακομα καλυτερα για σενα.

Συνηθως απο οσο ξερω τα Κεντρα Λογου και Εργου θελουν να πληρωνονται επι τοπου και οχι να περιμενουν ποτε θα παρεις τα λεφτα απο το ΙΚΑ. Ενω οι μεμονωμενοι θεραπευτες, καποιοι τουλαχιστον, δεχονται να πληρωνονται οποτε βαζει τα λεφτα το ΙΚΑ.

Φιλικά, Ηρα

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.