Ειδικός παιδαγωγός ή άλλη ειδικότητα για παράλληλη μαθητή Α Δημοτικού με ΔΑΦ (Βριλήσσια, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε Ειδική Παιδαγωγό ή κάποια άλλη ειδικότητα με εμπειρία και γνώση στην παράλληλη στήριξη μαθητή με ΔΑΔ (ΔΑΦ) στη Α' Δημοτικού. Η αγγελία αφορά την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018-2019) αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα.

  • Περιοχή: Βριλήσσια (Αττική)
  • Ωράριο: 08:00 — 14.00

Ο μαθητής είχε ήδη παράλληλη στήριξη στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, ωστόσο το πρόσωπο που τον στήριζε δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω ωραρίου την επόμενη σχολική χρονιά (2018 - 2019). 

Είναι σημαντικό ότι η οικογένεια αναζητά κάποιο πρόσωπο ει δυνατό για μια μακροχρόνια συνεργασία.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 13/05/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.