Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για γονείς ♥ Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά

Εικόνα NOESI.gr

Εξώφυλλο βιβλίου προγράμματος: Θετικοί Γονείς Χαρούμενα ΠαιδιάΝΕΟ! Η Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία με την αιγίδα της Β΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη μέθοδο εκπαίδευσης γονέων: «Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά», που απευθύνεται σε γονείς με παιδιά με προβλήματα διαγωγής / υπερκινητικότητας προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Μάθετε περισσότερα εδώ.


Ανάρτηση στις 26/02/2014

Η εκπαίδευση βασίζεται στις βασικές αρχές του προγράμματος: «Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά», το οποίο απευθύνεται σε γονείς με παιδιά με σοβαρά προβλήματα διαγωγής, ηλικίας 3-8 χρόνων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

To πρόγραμμα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων και Νέων, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα οργανωθούν 12 συνεδρίες, διάρκειας 2 ωρών, σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και μία 13η συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί 3 μήνες μετά.

Υπεύθυνοι προγράμματος και εκπαίδευσης:

  • Απόστολος Βούρδας, Δρ.,MRCPsych, CCST, Παιδοψυχίατρος (Εκτελεστικός Υπεύθυνος)
  • Γεράσιμος Κολαΐτης, Αναπλ. Καθηγητής - Διευθυντής Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής (Επιστημονικός Υπεύθυνος)

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 2107473811 καθημερινά 09.00-17.00 (κα Γιαμού και κα Καλύβα) ή στείλτε email: camhpp@gmail.com

Ιστοσελίδα: child-psychiatry.med.uoa.gr


♥ Το NOESI.gr αγαπά τέτοιες πρωτοβουλίες, χαιρόμαστε να τις φιλοξενούμε στις σελίδες μας.

Συνημμένα αρχεία: 

Σχόλια

Θετικοί γονείς - χαρούμενα παιδιά

Εικόνα Ελένη

Πήρα τηλέφωνο εκεί, μου είπαν ότι η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει και θα δουν τι θα κάνουν από Σεπτέμβριο. Ήταν πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.