Έρευνα: Αποτίμηση Δομών Ειδικής Αγωγής / Εκπαίδευσης (ανανεωμένο!)

Εικόνα NOESI.gr

Ευχαριστούμε τη dmariliza: Το συνθηματικό που χρειάζεται και είναι κοινό για γονείς, στελέχη κλπ είναι το εξής: up1pa345diu. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών διεξάγει έρευνα για την ποιότητα λειτουργίας των δομών ειδικής αγωγής στη χώρα μας. Η συμβολή των εκπαιδευτικών, γονέων, τοπικής κοινωνίας, σχολικών συμβούλων, προιστάμενων ΚΕΔΔΥ, ειδικοτήτων ΚΕΔΔΥ στην καλή λειτουργία της ειδικής αγωγής είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Έρευνα: Αποτίμηση Δομών Ειδικής Αγωγής / Εκπαίδευσης.Τα ερωτηματολόγια που ακολουθούν αποτελούν μέρος μιας επιστημονικής έρευνας που διεξάγει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στον χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

  • Παρακαλούμε όπως συμβάλετε με τις απαντήσεις σας στην καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων των ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και στην βελτίωση της εκπαίδευσής τους.
  • Σας γνωρίζουμε ότι τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και ότι θα διαφυλαχθεί το απόρρητο των απαντήσεων με κάθε τρόπο, τηρώντας τους κανόνες δεοντολογίας.

Παρακαλούμε, ανάλογα με την ιδιότητά σας, όπως επιλέξατε 1 από τα παρακάτω:

Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ):

Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ):

Τάξεις ή Τμήματα Ένταξης:

Παράλληλη Στήριξη:

Έρευνα: Αποτίμηση Δομών Ειδικής Αγωγής / Εκπαίδευσης - Λογότυπο ΕΣΠΑ.

Σχόλια

Ερωτηματολόγιο

Εικόνα Vag-Reth

Το ερωτηματολόγιο ζητάει συνθηματικό ή κουπόνι 
και είναι αδύνατον να συμμετέχουμε.

like0

Έχετε δίκιο

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το ίδιο διαπιστώσαμε και εμείς, με καθυστέρηση. Αναμένουμε οδηγίες από το Παν/μιο. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

like0

Αφαιρούμε το κάλεσμα συμμετοχής στην έρευνα (έστω προσωρινά)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Λυπούμαστε, δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε ακόμη με το Παν/μιο Αθηνών σχετικά με την έρευνα. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφαιρέσουμε τα ερωτηματολόγια και το κάλεσμα συμμετοχής στην έρευνα, μέχρι νεοτέρας. Κρίμα!

like0

Κωδικός ερωτηματολογίου

Εικόνα D.Mariliza

Άγγελε πρόσθεσε τα ερωτηματολόγια πάλι. Το συνθηματικό που χρειάζεται και είναι κοινό για γονείς, στελέχη κλπ είναι το εξής: up1pa345diu.

Άντε να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει αυτή η αποτίμηση...

like0

Ανεβάσαμε ξανά τα ερωτηματολόγια

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Done! Ευχαριστούμε πολύ! Το Παν/μιο στον κόσμο του...

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.