Έρευνα για τα αδέλφια των παιδιών που έχουν διαγνωστεί με ΔΑΦ

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα!
Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου, διεξάγω μια έρευνα σχετικά με τις οικογένειες των παιδιών με αυτισμό. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα επικεντρώνεται στις ψυχολογικές δεξιότητες των παιδιών που μεγαλώνουν με ένα αδερφάκι στο φάσμα του αυτισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην έρευνα είναι να είστε μητέρα δυο (τουλάχιστον) παιδιών και το ένα σας παιδί να έχει λάβει διάγνωση για κάποια Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος ενώ το άλλο παιδί/τα άλλα παιδιά σας να μην έχουν κάποια διάγνωση για αυτισμό.

Ο χρόνος συμπλήρωσης της έρευνας είναι περίπου 15 λεπτά.Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν αυστηρά ανώνυμες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνείτε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία: 
Αντιγόνη Κατσιγιάννη
antigoni.katsigianni@acg.edu

H ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία μπορούν οι μητέρες των παιδιών να απαντούν στην έρευνα: http://goo.gl/forms/8FPQvLqSfF.

Σας ευχαριστώ πολυ!!!!

Σχόλια

Mόνο μαμάδες...

Εικόνα almak

Mόνο μαμάδες... το έθεσα ευγενικά!!!

Καλησπέρα σας!

Εικόνα antigoni.katsigianni

Καλησπέρα σας!

Σας ευχαριστώ για το σχόλιό σας, μου δίνετε έτσι την ευκαιρία να εξηγήσω τον λόγο που απευθύνομαι σε μητέρες! Η αλήθεια είναι πως  ήθελα πολύ να απευθύνω την έρευνα και στους 2 γονείς( πόσο μάλλον στους μπαμπάδες, που λίγες έρευνες έχουν επικεντρωθεί μέχρι σήμερα!). Αναγνωρίζω, κατανοώ και σέβομαι απόλυτα την τεράστια προσφορά, την αγάπη και αφοσίωση που οι μπαμπάδες των παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καταδεικνύουν! 

Δυστυχώς, λόγω αντικειμενικών περιορισμών της έρευνας(είναι μια διπλωματική εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να έχει συγκεκριμένο δείγμα) δεν κατάφερα να συμπεριλάβω περαιτέρω ερωτηματολόγια που να αφορούν τις στάσεις των πατεράδων. Μακάρι να καταφέρω σε επόμενη ερευνητική μου εργασία να επικεντρωθώ και στους μπαμπάδες - άλλωστε όπως ήδη είπα με ενδιαφέρει πολύ και η δική τους γνώμη!

Ελπίζω να απάντησα το ερώτημά σας, θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε και να μου πείτε και την δική σας γνώμη επί τω προκειμένω!

Και πάλι σας ευχαριστώ!

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;