Έρευνα για τις γονεϊκές στρατηγικές στήριξης παιδιών με αυτισμό, εν μέσω της οικονομικής κρίσης

Αγαπητοί γονείς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Ονομάζομαι Μαρία Μπέη και φοιτώ σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο που εξειδικεύεται στον Αυτισμό (Autism Med). Με αφορμή την διατριβή μου, σε συνδυασμό με το επάγγελμα της Λογοπεδικού αλλά και την ιδιότητα της αδερφής ενός παιδιού με Αυτισμό, επέλεξα να ερευνήσω ένα θέμα επίκαιρο για την χώρα μας.

Θα χρειαστεί λοιπόν η συμμετοχή γονέων με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού προκειμένου να γίνει έρευνα για στρατηγικές αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αυτή θα γίνει μέσω συνεντεύξεων με τους γονείς και ως κύριο στόχο της έχει να ανακαλύψει γονεϊκές στρατηγικές στήριξης παιδιών με αυτισμό, σε μια Ελλάδα με ελάχιστες πλέον δωρεάν / χαμηλού κόστους υπηρεσίες.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, όποιος γονέας ή άλλος ειδικός θα ήθελε να μάθει περισσότερα για την έρευνα αυτή ή και να συμμετάσχει, να επικοινωνήσει μαζί μου στο E-mail: mariaaab_100@hotmail.com

Μ​ε εκτίμηση,
Μαρία Μπέη
Λογοπαθολόγος

Σημείωση από το NOESI.gr :)

Περαιτέρω στοιχεία για την έρευνα, πληροφορίες για την ερευνητική ομάδα και δήλωση περί τήρησης απορρήτου και διασφάλισης προσωπικών δεδομένων έχουν ήδη διαθέτει στο NOESI.gr, ώστε η έρευνα να φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα www.noesi.gr/tounoumou.

Σχόλια

Επικοινωνία για την έρευνα σου

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΜΕ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επικοινωνήστε μαζί μου

Εικόνα Μαρία Μπέη

Κυρία Θεοδωροπούλου, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας! Το προσωπικό μου email ειναι: mariaaab_100@hotmail.com. Όποτε μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου και ότι άλλο σας ενδιαφέρει να μάθετε απο εμένα σαν αδερφή ενός παιδιού με αυτισμό. Επίσης θα σας ενημερώσω περαιτέρω για την έρευνα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι..!!

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;