Έρευνα για τις γονεϊκές στρατηγικές στήριξης παιδιών με αυτισμό, εν μέσω της οικονομικής κρίσης

Αγαπητοί γονείς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Ονομάζομαι Μαρία Μπέη και φοιτώ σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο που εξειδικεύεται στον Αυτισμό (Autism Med). Με αφορμή την διατριβή μου, σε συνδυασμό με το επάγγελμα της Λογοπεδικού αλλά και την ιδιότητα της αδερφής ενός παιδιού με Αυτισμό, επέλεξα να ερευνήσω ένα θέμα επίκαιρο για την χώρα μας.

Θα χρειαστεί λοιπόν η συμμετοχή γονέων με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού προκειμένου να γίνει έρευνα για στρατηγικές αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αυτή θα γίνει μέσω συνεντεύξεων με τους γονείς και ως κύριο στόχο της έχει να ανακαλύψει γονεϊκές στρατηγικές στήριξης παιδιών με αυτισμό, σε μια Ελλάδα με ελάχιστες πλέον δωρεάν / χαμηλού κόστους υπηρεσίες.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, όποιος γονέας ή άλλος ειδικός θα ήθελε να μάθει περισσότερα για την έρευνα αυτή ή και να συμμετάσχει, να επικοινωνήσει μαζί μου στο E-mail: mariaaab_100@hotmail.com

Μ​ε εκτίμηση,
Μαρία Μπέη
Λογοπαθολόγος

Σημείωση από το NOESI.gr :)

Περαιτέρω στοιχεία για την έρευνα, πληροφορίες για την ερευνητική ομάδα και δήλωση περί τήρησης απορρήτου και διασφάλισης προσωπικών δεδομένων έχουν ήδη διαθέτει στο NOESI.gr, ώστε η έρευνα να φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα www.noesi.gr/tounoumou.

Σχόλια

Επικοινωνία για την έρευνα σου

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΜΕ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επικοινωνήστε μαζί μου

Εικόνα Μαρία Μπέη

Κυρία Θεοδωροπούλου, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας! Το προσωπικό μου email ειναι: mariaaab_100@hotmail.com. Όποτε μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου και ότι άλλο σας ενδιαφέρει να μάθετε απο εμένα σαν αδερφή ενός παιδιού με αυτισμό. Επίσης θα σας ενημερώσω περαιτέρω για την έρευνα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι..!!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.