Εθελοντική εργασία

Εικόνα Αργυρώ Δημούση

Καλησπέρα, Ονομάζομαι Δημούση Αργυρώ και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης (Πιστοποίηση Χορήγησης Wisc III) με μετεκπαίδευση σε Ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες (BTEC Higher National Diploma - Edexcel / Πιστοποίηση Χορήγησης Αθηνά Τεστ, Λάμδα Τεστ) και θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το κομμάτι των ΕΜΔ. Θα με ενδιέφερε η εθελοντική προσφορά και για τη συνεισφορά μου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ή Κέντρα που δέχονται εθελοντική εργασία αλλά και για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Tip! Η αγγελία αυτή έχει λήξει. 

Σχόλια

Ομάδα ανίχνευσης και παρέμβασης μαθησιακών δυσκολιών και ΔΑΔ

Εικόνα Αικατερίνη Κυριακίδη

κ. Δημούση είμαι επιστημονικά υπεύθυνη της κινητής ομάδας "Παιδια εν...τάξη". Αναζητώ θεραπευτές που θα στελεχώσουν την ομάδα. Θα χαρώ να μιλήσουμε τηλεφωνικά (* και *). Η συνεργασία δεν αφορά μόνο εθελοντισμό.

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε τι σχετικό.

(*) Αφαιρέθηκαν για λόγους δεοντολογίας.

like0

Κρίμα!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητή κ. Δημούση, κάνετε μία ανάρτηση για εθελοντική προσφορά, δέχεστε αίτημα άμεσα μέσω του NOESI.gr και απαντάτε ότι δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα.

Αγαπητή κ. Κυριακίδη, βλέπετε αίτημα για αναζήτηση εθελοντή από οικογένεια και αντιπροτείνετε τι ακριβώς; Θα μπορούσατε να αναζητήσετε άτομα για εργασία σε άλλο post.

Λυπάμαι, αλλά και οι δύο βιάζεστε. Και ο εθελοντισμός χρειάζεται περισσότερη σκέψη.

like0

Αγαπητέ Κύριε Κουτουμάνε

Εικόνα Αργυρώ Δημούση

Αγαπητέ Κύριε Κουτουμάνε,

Η ανάρτησή μου αναφέρεται ξεκάθαρα σε οικογένειες ή Κέντρα που αναζητούν άτομα για εθελοντική εργασία με σκοπό την προσφορά (έχω και εγώ οικογένεια και μέλος με ΕΜΔ και γνωρίζω τη δυσκολία αλλά και το κόστος) και την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Δέχτηκα κάποιες προτάσεις μέσω του NOESI (αυτός ήταν άλλωστε και ο ρόλος της ανάρτησης) και ευχαριστώ θερμά για αυτό και κάποιες εκτός NOESI. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι υπό συζήτηση με κάποια από αυτες.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι αρχίζουν τα σχολεία δεν θα ήθελα να δεσμέύσω την Κυρία Βουκελάτου, οπότε θεώρησα καλό να αναφέρω πως έχει η κατάσταση.

Ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει τα πράγματα γιατί ο σκοπός της ανάρτησής μου ήταν και παραμένει ξεκάθαρος αξ αρχής.

Με εκτίμηση, Δημούση Αργυρώ

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.