Εύρεση Κέντρου παρέμβασης για ΔΑΔ

Εικόνα Νατασα R.

Καλημερα σας,

Ειμαι μητερα ενος αγοριου ηλικιας τριων ετων το οποιο διαγνωστηκε προσφατα με ηπια ΔΑΔ / φασμα αυτισμού. Το παιδι φοιτα κανονικα σε πρωινο παιδικο σταθμο (ιδιωτικο) χωρις προβλημα, προσαρμοστηκε επιτυχως, αλλα το κυριο πρόβλημά του είναι η ελλειψη αλληλεπιδρασης με αλλα παιδια. Δεν εχουμε ιδιαιτερο προβλημα με στερεοτυπιες κ εμμονές απλα εχει περιορισμενο ρεπερτοριο στο παιχνιδι, ειδικα στο παιχνιδι φαντασιας κΑι ο λογος του αν και σχετικά καλα ανεπτυγμενος ειναι καποιες φορες επαναληπτικος (μπορει να ρωτησει το ίδιο πραγμα) και οχι πολυ αυθορμητος και επικοινωνιακος.

Η γιατρος μας πρότεινε λογοθεραπεια και ψυχοπαιδαγωγικο τα απογευματα και μετα απο δικη μας ερωτηση μας προτεινε μεταξυ αλλων ενα Κεντρο που βρίσκεται κοντα στο σπιτι μας. Πρόκειται για το Συμβαδιζω. Εγω επισης εχω δει οτι είναι αρκετα εξειδικευμένο στο θεμα των δαδ και το Μονοροδι το οποιο ειναι ομως στην Καλλιθεα.

Απευθύνομαι σε αλλους γονεις που εχουν παιδια νε παρομοια προβληματα. Ποια κεντρα εχετε να μου προτείνετε στην περιοχη βορειων προσασαστιων και τι γνωρίζετε για το Συμβαδιζω μιας και το σκεφτομαι πιο εντονα λογω του οτι ειναι κοντα μας. Εχει καποιος εμπειρία;

Σας ευχαριστώ θερμα εκ των προτερων.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.