ΚΕΠΑ: Επαναξιολόγηση

Εικόνα Σοφία Δημητρίου

Προς Α. Κουτουμάνο: Γεια σας εχουμε επικοινωνησει και στο παρελθόν, θα ήθελα αν μπορειτε να με βοηθήσετε στο εξής: Ο γιος μου πέρασε ΚΕΠΑ για τρίτη φορα στις 18/7/2014 και μου είπαν προφορικά οτι θα είναι για άλλα 5 χρονια με ποσοστό πάνω απο 80% δεν θα έπρεπε να είναι επ' αόριστον και αν ναι, τι πρέπει να κάνω, ένσταση; Και εαν ναι, το παιδι το ξαναβλέπουν ή μόνο τις εξετάσεις βλέπουν; Δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί ούτε στο ελαχιστο, προχθες περιμέναμε 5 ώρες με αποτελεσμα όταν μπήκαμε να μην μπορώ να τον ηρεμήσω ... ελεος πια!!!!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση
Δημητρίου Σοφία

Σχόλια

Διευκρινήσεις για οικογένειες που δεν έλαβαν έπ' αόριστον

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δείτε εδώ στον Οδηγό παροχών πρόνοιας έχουμε αναρτήσεις οδηγίες για ακριβώς αυτό: Οδηγίες για οικογένειες που πήραν γνωμάτευση μετά και την 31.10.2013 Υπουργική απόφαση και το ΦΕΚ στις 18.11.2013 για γνωματεύσεις από τα ΚΕ.Π.Α. με χρονική επανεξέταση (5ετή) κι όχι επ’ αόριστον.  Διευκρινήσεις για τις ενέργειες που θα κάνουν οι οικογένειες που έχουν λάβει περιοσμένου χρόνου γνωμάτευση ώστε να μετατραπούν σε επ’ αόριστον. Δείτε τα συνημμένα αρχεία στη σελίδα: Λίστα 43 μόνιμων και μη αναστρέψιμων παθήσεων (Υπουργική Απόφαση)

Επίσης για το δικαίωμα προσφυγής κατά της γνωμάτευσης της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής (ΑΥΕ) προκειμένουν να ζητήσουν επανεξέταση δείτε: Πώς ολοκληρώνεται η υποβολή της Αίτησης Αξιολόγησης από τα ΚΕΠΑ; Πληρώνετε (δυστυχώς) παράβολο 46,14€ εντός (10) δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της κοινοποίησης της Γνωμάτευσης Πιστοποίησης της Αναπηρίας. Από οικογένειες που έχουμε μιλήσει, γνωρίζουμε ότι δεν περνά ξανά αξιολόγηση το παιδί αλλά μόνο ο φάκελός του.

like0

Δεν ξαναπληρώνουμε παράβολο

Εικόνα Tinajazz

Καλημερα και απο εδω... Κυριε Κουτουμανο οχι δεν ξαναπληρωνουμε τιποτα για την συγκεκριμενη αιτηση, μονο αν κανουμε ενσταση κανονικη για δευτεροβαθμια.

Περασα πριν λιγες μερες, ειχα κανει την αιτηση επειδη πηραμε για 5 χρονια και οχι επ αοριστον

Κυρια Σοφια τωρα καταλαβα ποια ειστε, σας εστειλα mail.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.