ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ► Θέση για Κοινωνικό Λειτουργό

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Η "Κιβωτός του Κόσμου" αναζητά για έμμισθη απασχόληση έναν / μία Κοινωνικό Λειτουργό για τη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού της στην Αθήνα. Πρόκειται για θέση πλήρους απασχόλησης για το κέντρο στήριξης και φροντίδας μητέρας και παιδιού στην Αθήνα.

Στα καθήκοντά της / του περιλαμβάνονται όλα όσα απαιτούνται από τον φορέα για την παιδική μέριμνα και προστασία μητέρας και παιδιού:

1. συναντήσεις με οικογένειες που ζητούν βοήθεια και καθοδήγηση και επίβλεψη αυτών 

2. επικοινωνία με τις κατά τόπους εισαγγελίες για τις υποθέσεις των παιδιών που μας παραπέμπουν 

3. τήρηση κοινωνικών ιστορικών οικογενειών και παιδιών και ενημέρωση φακέλων αυτών 

4. συνεργασία στο πλαίσιο της επιστημονικής ομάδας με παιδαγωγούς και ψυχολόγους για τη συμβίωση των παιδιών μας στα σπίτια φιλοξενίας 

5. οργάνωση – κατάρτιση του προγράμματός τους 

6. οργάνωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες των παιδιών μας κ.λπ.)

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:

• Πτυχίο κοινωνικής εργασίας.
• Προϋπηρεσία στο αντικείμενο της παιδικής προστασίας (τουλάχιστον 3 χρόνων)
• Σημαντική η διάθεση προσφοράς και ο επαγγελματισμός.
• Οι ξένες γλώσσες είναι επιθυμητό, αλλά όχι αναγκαίο προσόν

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση και πληροφορίες για υποβολή αίτησης εδώ.

  • Σημαντική σημείωση: Η παρούσα προκήρυξη διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες στις 14/08/2017. Η πρόσβαση στην αναλυτική ανακοίνωση είναι διαθέσιμη σε μέλη του καταλόγου επαγγελματιών και σε μέλη των συνεργατικών ομάδων του noesi.gr -- στο πλαίσιο του προγραμματισμού των επαφών των επαγγελματιών για αναζήτηση εργασίας αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.
Δείτε όλες τις αγγελίες online στο noesi.gr ή μόνο τις προκηρύξεις θέσεων στο Cloud. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα παρέχει στους επαγγελματίες μία ειδική πλατφόρμα για να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online αν το επιθυμούν. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.