ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ► Θέση για Κοινωνικό Λειτουργό

Η "Κιβωτός του Κόσμου" αναζητά για έμμισθη απασχόληση έναν / μία Κοινωνικό Λειτουργό για τη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού της στην Αθήνα. Πρόκειται για θέση πλήρους απασχόλησης για το κέντρο στήριξης και φροντίδας μητέρας και παιδιού στην Αθήνα.

Στα καθήκοντά της / του περιλαμβάνονται όλα όσα απαιτούνται από τον φορέα για την παιδική μέριμνα και προστασία μητέρας και παιδιού:

1. συναντήσεις με οικογένειες που ζητούν βοήθεια και καθοδήγηση και επίβλεψη αυτών 

2. επικοινωνία με τις κατά τόπους εισαγγελίες για τις υποθέσεις των παιδιών που μας παραπέμπουν 

3. τήρηση κοινωνικών ιστορικών οικογενειών και παιδιών και ενημέρωση φακέλων αυτών 

4. συνεργασία στο πλαίσιο της επιστημονικής ομάδας με παιδαγωγούς και ψυχολόγους για τη συμβίωση των παιδιών μας στα σπίτια φιλοξενίας 

5. οργάνωση – κατάρτιση του προγράμματός τους 

6. οργάνωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες των παιδιών μας κ.λπ.)

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:

• Πτυχίο κοινωνικής εργασίας.
• Προϋπηρεσία στο αντικείμενο της παιδικής προστασίας (τουλάχιστον 3 χρόνων)
• Σημαντική η διάθεση προσφοράς και ο επαγγελματισμός.
• Οι ξένες γλώσσες είναι επιθυμητό, αλλά όχι αναγκαίο προσόν

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση και πληροφορίες για υποβολή αίτησης εδώ.

  • Σημαντική σημείωση: Η παρούσα προκήρυξη διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες στις 14/08/2017. Η πρόσβαση στην αναλυτική ανακοίνωση είναι διαθέσιμη σε μέλη του καταλόγου επαγγελματιών και σε μέλη των συνεργατικών ομάδων του noesi.gr -- στο πλαίσιο του προγραμματισμού των επαφών των επαγγελματιών για αναζήτηση εργασίας αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.
Δείτε όλες τις αγγελίες online στο noesi.gr ή μόνο τις προκηρύξεις θέσεων στο Cloud. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα παρέχει στους επαγγελματίες μία ειδική πλατφόρμα για να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online αν το επιθυμούν. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.