Λήξη περιόδου υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ"

Εικόνα NOESI.gr

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις θέσεις εργασίας στο Πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" ολοκληρώνεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

  • Παρακαλούμε όσους υποψήφιους έχουν εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με ένα μέλος της ομάδας της νόησης στο διαδίκτυο στα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/contact — Ενημέρωση (25/042018): Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε δικαιολογητικά από υποψηφίους που υπέβαλαν βιογραφικό εντός της τρέχουσας εβδομάδας!
     
  • Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν βιογραφικά σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου και αύριο Τρίτη 24 Απριλίου 2018 — με βάση τη μικρή παράταση που δίνεται για τη διευκόλυνση της διαδικασίας με βάση τις πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoisekiesi/jobposts

Γνωρίστε το Πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©

Το πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" αφορά την κατάρτιση της Χάρτας Υπηρεσιών στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες που υλοποιούν το ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και το NOESI.gr με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο των δράσεων για την παιδική προστασία.

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ Διαβάστε αναλυτικά όλα τα νεότερα για το Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoisekiesi
Επισκεφτείτε την Ομάδα του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ στο Facebook. Επισκεφτείτε την Ομάδα του προγράμματος στο Facebook
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.