Μέχρι πότε μπορώ να κάνω αίτηση για παράλληλη στήριξη;

Εικόνα elsa kazakoy

Καλησπερα σας κ απο μένα!!! Εχω ένα αγορακι που ειναι στο φασμα του αυτισμου θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με  δασκάλα παράλληλης στήριξης?? Μέχρι πότε μπορώ να κάνω αίτηση; Κάθε πληροφορία σας μπορει να είναι σωτηρία για μένα.

Σχόλια

Έγκριση για παράλληλη στήριξη έως 20η Οκτωβρίου

Εικόνα winnie74

Η αίτηση για έγκριση και παροχή παράλληλης στήριξης υποβάλλεται στο σχολείο φοίτησης του μαθητή από τον γονέα ή κηδεμόνα από την ημερομηνία εγγραφής στο σχολείο μέχρι την 20η Οκτωβρίου εκάστου έτους.

Τι γίνεται με τις αιτήσεις παράλληλης στήριξης?

Εικόνα elsa kazakoy

Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ακριβως γινετε με την παραλληλη στηριξη? Έχω κανει αιτηση για τον μικρο στο νηπιο. Η αιτηση εχει εγκριθει  αλλα μου λενε ότι περιμενουν πιστωσεις και δεν ξερουν ποτε και αν δοθουν, τι γινεται τελικα? Ισχυει κατι τετοιο ή μας πουλανε παραμυθια?

Ισχύει αλλά δυστυχώς οι πιστώσεις δεν αρκούν

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Ισχυει αλλα δυστυχως οι πιστωσεις δεν αρκουν για ολα τα παιδια και ετσι μενουν παρα πολλα κενα ή ερχεται η παραλληλη μεσα τελη χρονιας ή αλλες φορες την μοιραζονται 2-3 παιδια ....

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.