Παράλληλη στήριξη για το σχολικό έτος 2016-2017

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το NOESI.gr οργανώνει έναν Οδηγό επαγγελματιών στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια αναζήτησης νέων συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών και γονέων. Αυτό το διάστημα, δίνουμε μεγάλη έμφαση τα άτομα που εξειδικεύονται στην ιδιωτική παράλληλη στήριξη.

Αν έχετε κάποιο μαθητή στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό ή Γυμνάσιο που χρειάζεται παράλληλη στήριξη, μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω της σελίδας επικοινωνίας στέλνοντας με E-mail τις προδιαγραφές (αγγελία). Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο, μέσα από επαγγελματίες που έχουμε διαπιστεύσει ως προς τις σπουδές, την εξειδίκευση, τον χαρακτήρα τους.

Εναλλακτικά, εάν δεν ταιριάζει κάποιο από τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στον Οδηγό επαγγελματιών, θα προβάλλουμε το μήνυμά σας στην ειδική πλατφόρμα για αγγελίες μας και στο ενημερωτικό δελτίο ...Nousletter.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.