Παράλληλη στήριξη για το σχολικό έτος 2016-2017

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το NOESI.gr οργανώνει έναν Οδηγό επαγγελματιών στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια αναζήτησης νέων συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών και γονέων. Αυτό το διάστημα, δίνουμε μεγάλη έμφαση τα άτομα που εξειδικεύονται στην ιδιωτική παράλληλη στήριξη.

Αν έχετε κάποιο μαθητή στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό ή Γυμνάσιο που χρειάζεται παράλληλη στήριξη, μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω της σελίδας επικοινωνίας στέλνοντας με E-mail τις προδιαγραφές (αγγελία). Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο, μέσα από επαγγελματίες που έχουμε διαπιστεύσει ως προς τις σπουδές, την εξειδίκευση, τον χαρακτήρα τους.

Εναλλακτικά, εάν δεν ταιριάζει κάποιο από τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στον Οδηγό επαγγελματιών, θα προβάλλουμε το μήνυμά σας στην ειδική πλατφόρμα για αγγελίες μας και στο ενημερωτικό δελτίο ...Nousletter.

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ► Συνέδριο για τον αυτισμό στην Αλεξανδρούπολη.
To NOESI.gr παρουσιάζει: Προνόησε κι εσύ! (10/06)
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς φορά Μπλε για τον Αυτισμό!
H Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο ‘Όλοι Διαφορετικοί - Όλοι Ίσοι’ για τη δημιουργία του παζλ του αυτισμού! Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.