Παράλληλη στήριξη για το σχολικό έτος 2018-2019

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το NOESI.gr οργανώνει έναν Οδηγό επαγγελματιών στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια αναζήτησης νέων συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών και γονέων. Εντός του καλοκαιριού, δίνουμε μεγάλη έμφαση τα άτομα που εξειδικεύονται στην ιδιωτική παράλληλη στήριξη.

Αν έχετε κάποιο μαθητή στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό ή Γυμνάσιο που χρειάζεται παράλληλη στήριξη, μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω της σελίδας επικοινωνίας στέλνοντας με E-mail τις προδιαγραφές (αγγελία). Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο, μέσα από επαγγελματίες που έχουμε διαπιστεύσει ως προς τις σπουδές, την εξειδίκευση, τον χαρακτήρα τους.

Εναλλακτικά, εάν δεν ταιριάζει κάποιο από τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στον Οδηγό επαγγελματιών, μπορούμε να θέλετε να προβάλλουμε την αγγελία σας στην ειδική πλατφόρμα για αγγελίες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.