Παρουσίαση του ΚΠΕ σε ημερίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (Κ.Π.Ε.), εκπροσωπούμενο από την κα Χατζηιωάννου - Δημητρίου Νεκταρία, Οικονομολόγο- Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών του Κ.Π.Ε., συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε το Γραφείο Πρακτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: "Πρακτική Άσκηση: Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου".

Η ημερίδα που διοργανώθηκε, στη Χίο, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές να γνωρίσουν τοπικές επιχειρήσεις.

Το Κ.Π.Ε. συμμετείχε με την παρουσίαση: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ - Μια χιώτικη εταιρεία με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/kpechios
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.