Πρωινό Τμήμα Πρώιμης Παρέμβασης στη "Νοημάθηση"

Σας ενημερώνουμε ότι από το τέλος Οκτωβρίου 2016 στο Κέντρο Παιδιού 'ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ' στη Ν. Σμύρνη, θα λειτουργήσει Πρωινό Τμήμα Πρώιμης Παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό και ΔΕΠΥ.

Βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα:

  • Το πρόγραμμα θα είναι καθημερινό (4ωρο) και οι ώρες λειτουργίας 9:30 το πρωί με 13:30 το μεσημέρι.
  • Καθημερινά θα υπάρχει πρόγραμμα με ειδική παιδαγωγό, λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια και ψυχολόγο.
  • Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, καθώς η ομάδα θα αποτελείται από 4-6 παιδιά, ηλικίας 2-5 ετών.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Κέντρου 2112141459. Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 105, στη στάση του τραμ Αγ. Παρασκευή.

Το Κέντρο συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Λογότυπο του Κέντρου ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για την "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/noimathisi.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;