Προσφορές Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου για νέες καταχωρήσεις βιογραφικών

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί επαγγελματίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί μία προσφορά για τα μέλη που επιθυμούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στον κατάλογο επαγγελματιών www.noesi.gr/pro.

Καθώς πλησιάζουμε το διάστημα που αρκετοί γονείς, μετά την πρώτη επαφή με το σχολείο, αναζητούν ειδικούς για κατ’ οίκον μελέτη ή παρέμβαση, επεκτείνουμε σημαντικά τον κατάλογο των βιογραφικών που παρουσιάζουμε προσφέροντας:

  • 2 μήνες πρόσβαση στις αγγελίες (JOBS αξίας 50 ευρώ) και 12 μήνες συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (COWORK αξίας 36,50 ευρώ) και διακεκριμένη προβολή στον κατάλογο επαγγελματιών PRO για όσους επιλέξουν τη δωδεκάμηνη καταχώρηση με 124 ευρώ στο δίκτυο επαγγελματιών SPECIALS .(1,2,3,*)
     
  • 1 μήνας πρόσβαση στις αγγελίες (JOBS αξίας 25 ευρώ) για όσους επιλέξουν την εξάμηνη καταχώρηση με 62 ευρώ στον κατάλογο επαγγελματιών PRO.(*)
     
  • 1 μήνας επιπλέον πρόσβαση στις αγγελίες (JOBS αξίας 25 ευρώ) για όσους επιλέξουν την μηνιαία πρόσβαση στις αγγελίες και αναδρομική πρόσβαση σε όσες αγγελίες έχουν ήδη αναρτηθεί από γονείς / ιδιώτες.
     

Σημαντικές διευκρινίσεις

(1) Οι συνδρομητές που επιλέγουν τη 12μηνη καταχώρηση αποκτούν, αν θέλουν, δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ τους (αξίας 49,60 ευρώ) και δωρεάν διακεκριμένη καταχώρηση βιογραφικού / προφίλ (με bold) στον κατάλογο επαγγελματιών www.noesi.gr/pro. Δείτε σχετικές καταχωρήσεις επαγγελματιών στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro.

(2) Με τη 12μηνη καταχώρηση προσφέρεται, επίσης, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες www.noesi.gr/coworking (αξίας 36,50 ευρώ).

(3) Το τρέχον διάστημα λειτουργίας τους οι συνεργατικές ομάδες δίνουν πρόσβαση στην επικοινωνία με όλα τα μέλη του noesi.gr, επομένως και με όσους αναρτούν αγγελίες, μέσω της φόρμας προσωπικής επικοινωνίας μέλους.

Ως έχει, λοιπόν, η 12μηνη συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50 ευρώ) εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις προκηρύξεις φορέων και τις αγγελίες ιδιωτών, που αναρτώνται από τους ίδιους, στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/jobs.

Σημείωση: Δεν αναρτώνται όλες οι αγγελίες από ιδιώτες. Μερικές αγγελίες ιδιωτών αναρτώνται μέσω λογαριασμών διαχείρισης του noesi.gr αν τα άτομα δεν θέλουν να ταυτοποιηθεί το πρόσωπό τους — δυνατότητα επικοινωνίας σε αυτές τις αγγελίες έχουν τα διαπιστευμένα μέλη που συμμετέχουν στο σύστημα εσωτερικής διακίνησης των αγγελιών προς τα E-mail τους, με συνδρομή 25 ευρώ ανά μήνα.

Στα μέτρα σας, σε υψηλά πρότυπα

(*) Για την καταχώρηση των βιογραφικών στον κατάλογο επαγγελματιών, τηρούνται κάποια πρότυπα, ώστε εάν χρειάζεται θα σας υποδείξουμε κάποιες βασικές βελτιώσεις για το βιογραφικό σας, πριν την καταχώρησή του online (ανάρτηση).

(*) Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως τρεις άτοκες δόσεις για την 12μηνη συνδρομή και σε έως 2 άτοκες δόσεις για την 6μηνη συνδρομή. Οι επιπλέον δωρεάν παροχές είναι διαθέσιμες με την εξόφληση του ποσού.

(*) Μπορείτε να επιλέξετε τους μήνες, που θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα εσωτερικής διακίνησης των αγγελιών προς το E-mail σας, κατά τη διάρκεια της καταχώρησης του βιογραφικού σας.

Ισχύς προσφοράς

Η προσφορά που περιγράφεται σε αυτό το μήνυμα ισχύει για νέες συνδρομές από παλαιότερα διαπιστευμένα μέλη όλων των βαθμίδων (με τουλάχιστον 3 μήνες συνεχούς απουσίας), που θα ενεργοποιηθούν από Δευτέρα 23/11/2017 (23:59) έως Παρασκευή 22/12/2017 (23:59) εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις (ο κατάλογος επαγγελματιών έχει συγκεκριμένη συνιστώμενη χωρητικότητα ±100 μελών).

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή απορίες από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.