Προσωπικό για εκπαιδευτικό πρόγραμμα Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Εικόνα NOESI.gr

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ζητάει προσωπικό για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με νοητική υστέρηση και λειτουργικό αυτισμό, που υλοποιεί από Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή απόγευμα, σε διαμέρισμα στο Παγκράτι. Οι επιθυμητές ειδικότητες είναι: Ειδικός Παιδαγωγός, Ψυχολόγος, Εργοθεραπευτής, Νοσηλευτής.

Εάν ενδιαφέρεστε αποστείλετε μήνυμα και το βιογραφικό σας στο E-mail: *

Το ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ παρουσιάζεται στον Οδηγό υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" σε αυτή τη σελίδα.

* Τα στοιχεία έχουν αφαιρεθεί. Η αγγελία έληξε, καθώς συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός βιογραφικών. 

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;