Ψάχνοντας παρέα...

Εικόνα Stella Gerolymatou

Καλησπέρα, ψάχνω παρέα για μια έφηβη (20) με ΥΛΑ που βιώνει μεγάλη απομόνωση και μοναξιά. Αν γνωρίζετε κάποιον εθελοντή ή κάποια οργανωμένη δραστηριότητα σας παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ. 

Σχόλια

Πείτε μου λεπτομέρειες

Εικόνα Tinajazz

Ππειτε μου περισσοτερες λεπτομερειες, παρεα για το παιδι σας θελετε να κανει με την κοπελα? 

like0

Ο γιος μου είναι στα 14, μένουμε Θεσ/νίκη

Εικόνα Diana Alessio

Kαλημερα, ο γιος μου ειναι στα 14. Mενουμε θεσ/νικη... ειναι ευχαριστος στη παρεα... και τωρα τελευταια, ειδικα ριχνει κατι ματιες... Κανει παρεα με κοριτσι, ενταξει αυτο δεν θα μας πειραζε να γνωριζει αλλα κοριτσια, αν ειστε θεσσ.νικη... Σιγα - σιγα θα μπορουσαμε να γνωριστουμε... Ευχομαι το κοριτσι σας να εχει γνωρισει ηδη κανενα ωραιο παλικαρι...

Καλο μεσημερι, καλη εβδομάδα.

like0

Ο γιος μου με Άσπεργκερ 21χρονων και ψάχνω παρέα

Εικόνα Βαγια Κασεριδου

Έχω ένα γιο 21χρονων με Άσπεργκερ μένουμε Αλεξανδρούπολης . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και λέω το πρόβλημα του παιδιού μου. Διαγνώστηκε πριν 4χρονια .Έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις γιατί κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει παρόλο που εγώ έψαχνα και ρωτούσα δασκάλους και καθηγητές αν έβλεπαν κάτι διαφορετικό από τον αδελφό του που είναι το άλλο του μισό (δίδυμος). Ψάχνει για παρέα, κάτι που είναι δύσκολο για εκείνον τώρα που έχει μείνει μόνος γιατί ο αδελφός του σπουδάζει.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.