Συμμετοχή σε Τμήμα Ποδοσφαίρου για παιδιά

Εικόνα NOESI.gr
Αίτημα υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Τμήμα Ποδοσφαίρου (ομαδικό πρόγραμμα για παιδιά με αναπηρία)

Συμμετοχή σε Τμήμα Ποδοσφαίρου για παιδιά | Χωρίς κόστος συμμετοχής, με την υποστήριξη του NOESI.gr.Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ" είναι ένας ποδοσφαιρικός Σύλλογος με μεγάλη ιστορία (έτος ίδρυσης 1967) και συνεχή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Αττικής. Έως σήμερα έχει στα Τμήματά του περίπου 350 παιδιά. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την μεγάλη αγάπη των ανθρώπων του Συλλόγου για τα παιδιά, προγραμματίζεται η δημιουργία Τμήματος Ποδοσφαίρου Παιδιών με Αναπηρία. Το Τμήμα Ποδοσφαίρου ΑμεΑ απευθύνεται σε παιδιά με αναπηρία ηλικίας 6 - 14 ετών. Θα λειτουργήσει σε εθελοντική βάση και θα υλοποιείται τα Σάββατα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο (5x5) του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Φυλής, στο Ίλιον. 

Οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη Γυμναστών και Γυμναστών Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Η πρωτοβουλία για τη λειτουργία του Τμήματος Ποδοσφαίρου του "Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ" γίνεται εθελοντικά και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες. 

Συμμετοχή σε Τμήμα Ποδοσφαίρου για παιδιά | Χωρίς κόστος συμμετοχής, με την υποστήριξη του NOESI.gr.Η ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο (NOESI.gr) συμμετέχει, επίσης, εθελοντικά στη διαμόρφωση των ομάδων του προγράμματος και απευθύνει πρόσκληση σε γονείς, που έχουν παιδιά ηλικίας 6 -14 που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Ποδοσφαίρου του "Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ" και, παράλληλη πρόσκληση σε εθελοντές επαγγελματίες – διαπιστευμένα μέλη του NOESI.gr, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά, αναλαμβάνοντας πιο εξατομικευμένα την υποστήριξη των παιδιών για την καλύτερη ένταξή τους στο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών (Καθηγητών Ειδικής Φυσικής Αγωγής).

Αναζητούμε εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, από κάθε ειδικότητα σχετική με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με αγάπη για το ποδόσφαιρο ή την άθληση γενικότερα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, για να δηλώσετε ενδιαφέρον για την Ομάδα Ποδοσφαίρου ως ΓΟΝΕΑΣ προκειμένου να συμμετέχει το παιδί σας ή ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ προκειμένου να συνδράμετε προσωπικά αυτή την προσπάθεια. 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

NOESI.gr ® 2004-2019 • Τι παρέχουμε | Πώς μπορώ να συνδράμω το NOESI.gr;

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.