Σύνδρομο Asperger και Tourette (Τουρέτ)

Εικόνα Δασκάλα

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα πρώτον να εκφράσω την απογοήτευσή μου που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το 4ο συνέδριο για τον αυτισμό που μόλις τέλειωσε στην Θεσ/νίκη. Δεν μου επιτρέψαν να κάνω εγγραφή γιατί οι συμμετοχές ήταν πολλές. Νομίζω όμως οτι ειδικά εμείς οι γονείς που έχουμε παιδιά στο φάσμα δικαιούμασταν μια θέση. Τέλος πάντων!!!! Αν κάποιος το παρακολούθησε ας μοιραστεί τα όσα άκουσε. 

Στη συνέχεια ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το Neuroprotek? θυμάμαι οτι πέρυσι κάποια παιδιά είχαν αρχίσει να το παίρνουν.

  • Φέτος τι γίνεται? Σε ποια κατάσταση βρίσκονται?
  • Υπάρχουν σημεία βελτίωσης?
  • Θα ήταν χρήσιμο να μαθαίνουμε τι γίνεται.

Προσωπικά θα με ενδιέφερε και το όφελος που μπορεί να δει ο γιός μου που παρουσιάζει έντονα τικ (σύνδρομο Tourette). Είναι σε αγωγή με Risperdal αλλά τα τικ εμμένουν και το παιδί κλείνεται μέσα, δεν παει καν σχολείο γιατί φοβάται οτι θα τον κοροϊδεύουν! Διάβαζα λοιπόν κάπου ότι η ουσία που έχει το Neuroprotek μειώνει τα τικ σε παιδιά με αυτό το σύνδρομο. Αν γνωρίζει κανείς κάτι θα παρακαλούσα να το μοιραστεί όπως και το που μπορώ να προμηθευτώ το σκεύασμα αυτό. 

Καλή δύναμη σε όλους μας.

Σχόλια

Neuroprotect

Εικόνα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΥ

Όσον αφορά το neuroprotect NeuroProtek καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τον κ. Φρανσίς Κων/νο παιδοψυχίατρο ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι υπεύθυνος για την χορήγησή του .

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.