Τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά τη χρονιά που πέρασε;

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες, φίλοι, συνοδοιπόροι, επισκέπτες γεια χαρά :)

Καλή χρονιά, δημιουργική με υγεία για όλους!

Με αφορμή το νέο έτος, είμαστε - κόντρα στο ρεύμα των καιρών - γεμάτοι θετική ενέργεια και προσμονή για να βελτιωθούμε, ώστε να γίνουμε ένας πιο αποτελεσματικός κόμβος για όλους - γονείς, επαγγελματίες, άτομα με αναπηρία - εσάς τους τελευταίους θα έχουμε κατά νου, φέτος.

Με αυτόν το σκοπό, σας στέλνουμε ένα μήνυμα για να ρωτήσουμε:

Τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά το 2016 για εσάς;

Πείτε μας όσα κάναμε που δεν ταίριαζαν με όσα έχετε κατά νου για έναν κόμβο όπως η νόηση στο διαδίκτυο, πείτε μας την άποψή σας για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα φέτος. 

Στείλτε το μήνυμά σας, επώνυμα ή ανώνυμα από τη σελίδα: www.noesi.gr/contact.

Η ομάδα noesi.gr είναι βαθιά αφοσιωμένη στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συνδρομητές, στους υποστηρικτές μας, στους γονείς στα βιολόγια, στα λίγα άτομα με αναπηρία που έχουμε καταφέρει να ενσωματώσουμε στην κοινότητα των μελών μας. Θα λάβουμε υπόψη όλα τα σχόλια, ειδικά όσα μας βοηθούν να μάθουμε και να προσαρμοστούμε καλύτερα στις ανάγκες σας. 

Είμαστε όλο αυτιά!

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;