Βοήθεια με τα μαθήματα σε μαθητή Α' Δημοτικού στα ιταλικά (Νέα Φιλαδέλφεια, 2018-2019)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε δάσκαλο / δασκάλα για βοήθεια στο σπίτι με τα μαθήματα ενός μικρού μαθητή στην πρώτη (A') δημοτικού, που την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018 – 2019) θα φοιτήσει σε ιταλόφωνο σχολείο. Η διάγνωση που έχει ο μαθητής είναι πραγματολογική διαταραχή για την οποία μπορείτε να διαβάστε περισσότερα από τις συνεργατικές ομάδες. Περιοχή: Νέα Φιλαδέλφεια.

Δίκτυο διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Οι διαπιστευμένοι επαγγελματίες είναι μέλη του NOESI.gr, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά. Για άτομα με μεγάλη εξειδίκευση, παραθέτουμε το προφίλ των μελών που έχουν ενταχθεί με επιτυχία στο Δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών "SPECIALS". Μελετήστε βιογραφικά και προφίλ, επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες.

Νέα διαπιστευμένα μέλη! Κασίμη Παναγιώτα (Πέννυ), Λογοθεραπεύτρια. Παπακωνσταντίνου Εβελίνα, Ψυχολόγος (MSc). Λιόλου Μαρίνα, Ειδική Παιδαγωγός (Τμήματος Ειδικής Αγωγής). Κατσανού Μαριάνθη, Ειδικός Προσχολικής Αγωγής ΑμεΑ. Πήλιου Βασιλική - Ναταλία, Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc). Πυργελάκος Χάρης, Φιλόλογος - Ειδικός Παιδαγωγός (MSc).

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.