Υπάρχει πρόγραμμα υπολογιστή που μετατρέπει φωνή σε κείμενο;

Εικόνα Eleni Atzina

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάπαοιος/α αν υπάρχει πρόγραμμα για τον υπολογιστή που να μετατρέπει τη φωνή σε κείμενο;

Σχόλια

Εμείς χρησιμοποιούμε το Google Drive και το iOS

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γεια χαρά :)

Εμείς χρησιμοποιούμε το Google Docs στο Google Drive. Αν έχετε λογ/σμό Gmail αξίζει να το δοκιμάσετε. Αν ανοίξετε ένα νέο έγγραφο Google Doc θα δείτε στο μενού Tools (Εργαλεία) το μικρόφωνο Voice Typing.

Βέβαια, το καλύτερο ακόμη είναι η φωνητική αναγνώριση στο iOS - αν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad. Εκεί πιστεύουμε είναι ακόμη καλύτερη η αναγνώριση, με ελάχιστα λάθη. Επίσης εκεί αναγνωρίζεται η εκφώνηση σημείων στίξης, π.χ. τελεία, κόμμα, ερωτηματικό, αποσιωπητικά κ.ό.κ. ακόμη και άνοιξε - κλείσε παρένθεση κ.ά.

like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.