​Ζητείται άτομο για παράλληλη στήριξη αγοριού 8 ετών για το νέο σχολικό έτος (Άνω Γλυφάδα)

​Ζητείται άτομο για παράλληλη στήριξη ενός οκτάχρονου αγοριού με ​​Σύνδρομο Ντάουν και Άτυπο Αυτισμό για το σχολικό έτος 2017-2018 στην περιοχή της ​​Άνω Γλυφάδας. Θα προτιμηθεί Ειδικός Παιδαγωγός ή Λογοθεραπευτής με προηγηθείσα εμπειρία στη παράλληλη στήριξη και γνώσεις των μεθόδων TEACCH, ABA ή PECS. 

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 14/06/2017.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.​​​​​​ ​

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.