Ζητείται άτομο για παράλληλη στήριξη μαθητή Α' Δημοτικού με ΔΑΦ (Αλεξάνδρεια Ημαθίας)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε παράλληλη στήριξηγια έναν μαθητή 10 ετών στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΦ), που θα φοιτήσει την ερχόμενη σχολική χρονιά στην Α' Δημοτικού. Ο μαθητής θα χρειαστεί ιδιωτική παράλληλη στήριξη σε περίπτωση που το ΚΕΔΔΥ δεν δώσει δημόσια παράλληλη στήριξη ή αργήσει πολύ να φτάσει στο σχολείο. Περιοχή: Αλέξανδρεια Ημαθίας.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 15/07/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.