Ζητείται ειδική παιδαγωγός / ψυχολόγος για εξωτερικό πρόγραμμα (Ριζούπολη)

Εικόνα Gogo G

Αναζητώ ψυχοπαιδαγωγό με εμπειρία στον αυτισμό. Για τον γιο μου 7 ετών, μη λεκτικός με αυτισμό. Να με βοηθήσει στην εκμάθηση συμπεριφοράς εκτός σπιτιού. Π.χ. Σουπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, ασφάλεια στο δρόμο κτλ. 

Να έχει την διάθεση να δουλέψει ατομικά με το παιδί αλλά και με την μητέρα και το παιδί μαζί σε εξωτερικούς χώρους. Περιοχή: Ριζούπολη, Αθήνα

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 13/09/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

Δίκτυο διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Οι διαπιστευμένοι επαγγελματίες είναι μέλη του NOESI.gr, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά. Για άτομα με μεγάλη εξειδίκευση, παραθέτουμε το προφίλ των μελών που έχουν ενταχθεί με επιτυχία στο Δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών "SPECIALS". Μελετήστε βιογραφικά και προφίλ, επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες.

Νέα διαπιστευμένα μέλη! Κασίμη Παναγιώτα (Πέννυ), Λογοθεραπεύτρια. Παπακωνσταντίνου Εβελίνα, Ψυχολόγος (MSc). Λιόλου Μαρίνα, Ειδική Παιδαγωγός (Τμήματος Ειδικής Αγωγής). Κατσανού Μαριάνθη, Ειδικός Προσχολικής Αγωγής ΑμεΑ. Πήλιου Βασιλική - Ναταλία, Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc). Πυργελάκος Χάρης, Φιλόλογος - Ειδικός Παιδαγωγός (MSc).

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.