Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη στον Διόνυσο

Εικόνα Πηνελόπη

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για παιδί Α' Δημοτικού με Σύνδρομο Sotos, λειτουργικό, για το έτος 2015-2016 σε σχολείο του Δήμου Διονύσου.

Σχόλια

Εντελώς συμπτωματικά βρήκα μία αγγελία σε κάποιο site

Εικόνα V. K.

Εντελώς συμπτωματικά βρήκα μία αγγελία σε κάποιο site που μοιάζει πάρα πολύ με αυτήν εδώ και στην ίδια περιόχη. Χώρις να βάλομαι προσώπικα εναντίον κανενός και πραγματικά πιστέυω οτι μπορεί να είναι τυχαίο, αυτοί που ζήτουν ειδική παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη προσφέρουν 350 ευρώ (στο άλλο site που είδα). Είμαι σίγουρη οτι όλοι εσείς οι επαγγελματίες με πτυχία και μεταπτυχιακά και ειδικεύσεις θα χαρείτε να το αναλάβετε. Και φυσικά με απόδειξη.

like0

Προφανώς δεν είστε μητέρα

Εικόνα Πηνελόπη

Προφανως δεν ειστε μητερα και προφανως δεν εχετε παιδι με προβλημα.

Προφανεστατα ομως δεν εργαζεστε, εργαζοσασταν και σας σταματησαν λογω ελλειψης γνωσεων - συμπονοιας και ελλειψης προσανατολισμου στην σημερινη οικονομικη και οικογενειακη πραγματικοτητα ατομων με αναπηρια.

Τα σχολια σας λοιπον οταν κανετε οικογενεια να ερθετε να μου τα ξαναπειτε.

Οσον αφορα τα παραπονα περι μισθων σας παρακαλω να απευθυνθειτε στους κυβερνώντες.

Εγω για το παιδι μου θα διεθετα αν τα ειχα και 1 εκατομμυριο ευρω αλλα μπορω ούσα μέσα στα Κεντρα τοσα χρονια;;;

like0

Όποιος δεν θελει, δεν αναλαμβανει

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Όποιος δεν θελει, δεν αναλαμβανει. Και ο καθενας γονιος κρινει ποσα πρεπει να δωσει και που. ελεος πια που ασχολειστε με το τι κανει ο καθενας σαυτη τη κοινωνια!! Ας κοιταξει ο καθενας τη δουλεια του και το σπιτι του. Νομιζω ολοι εχουμε ενα στανταρ στη ζωη μας και ξερουμε τι αξιζουμε και αν θελουμε να δουλεψουμε καπου η οχι. Οποιος δεν θελει σπιτι του και δικαιωμα του. Και επισης αλλος ο εκπαιδευτικος που εχει μεταπτυχιακα εχει και ενα στανταρ στον ευατο του.

Ελεος με ολους τους αλλους που εχουν κανει ενα σεμιναριο 400 ωρων και το παιζουν ειδικοι παιδαγωγοι.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ Ή ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ. ΕΛΕΟΣ!! ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ..

Έχω λαβει στη ζωη μου βιογραφικα με σεμιναρια και ειδικοτητες που δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ρολο μεσα στα σχολεια. παιδαγωγικη καταρτιση για να ξεστραβοθητε οσοι ζητατε πολλα λεφτα θα πρεπει να εχετε πτυχιο η μεταπτυχιακο απο παιδαγωγικο η τεφαα. Μονο αυτες οι σχολες δινουν. 

like0

Φυσικά δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε σας

Εικόνα V. K.

Φυσικά δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε σας καθώς δε γνώριζω τι προσφέρετε στον επαγγελματία που ψάχνετε και θα σας απαντούσα μόνο αν είχα ενδιαφερθεί για την αγγελία σας. Αυτό το σχόλιο μου απευθύνεται κύρίως στους επαγγελματίες του χώρου που με αρκετά χρόνια σπουδών δουλεύουν και αναγκάζονται να δουλεύουν για ευτελή ποσά. Όχι στους γονείς που δεν έχουν να δώσουν ή δε δίνουν για άλλους λόγους. Λυπάμαι που το το πήρατε έτσι και λυπάμαι και για τα υπολοιπα σχόλια σας. Πιστεύω οτι είναι προτιμότερο οι μη έχοντες να απευθύνονται σε οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες θεραπευτικών παρεμβάσεων (καθώς φυσικά δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας). Τέτοιες οργανώσεις συνεργάζονται με δίκτυο εθελοντών. Επιπλέον πολλές φορές ο,τι ζητάμε παίρνουμε.

like0

Συμφωνώ απόλυτα για το ποιες σχολές δίνουν παιδαγωγική κατάρτιση

Εικόνα V. K.

Συμφωνώ απόλυτα για το ποιες σχολές δίνουν παιδαγωγική κατάρτιση και γενικότερα γνωρίζω τα επαγγελματικά δικαιώματα των ειδικών παιδαγωγών. Αυτοί που δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση ούτε μεταπτυχιακό ειδκής αγωγής δε μπορούν να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, ούτε και με λίγα χρήματα. Δηλαδή ο ειδικός παιδαγωγός μπορεί να ζητάει πολλά χρήματα ενώ ένας κοινωνιολόγος ή ένας κοινωνικός λειτουργός καλύτερα να ζητάει λίγα για να αναλάβει παράλληλη στήριξη; Όλοι γνωρίζουμε τι κυκλοφορεί και όντως ισχύει το ΄οτι δηλώσεις είσαι. Αλλα ισχύει και αυτό που θα ζητήσεις αυτό θα πάρεις.

like1

Κανένας άλλος πέρα από τους ειδικούς παιδαγωγούς...

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Λυπαμαι αλλα κανενας αλλος περα από τους ειδικους παιδαγωγους με σωστα πτυχια ΚΑΙ ΟΧΙ με σεμιναρια δεν πρεπει να μπαινει σε σχολειο. Δεν μπορει να υποστηριξει παιδι. Ο κοινωνικος λειτουργος εχει αλλα καθηκοντα και καμια σχεση με παραλληλη στηριξη, ουτε αυτος ουτε οι εργο ουτε οι λογο ουτε οι ψυχολογοι. Και μιλαω απο πειρα γιατι τοσα χρονια εχω αναγκαστει και τα χω ψαξει εντος και εκτος ελλαδας.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.  

like0

''Ότι γυαλίζει δεν είναι πάντα χρυσός''

Εικόνα didyma1103

Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω κάτι που μου είπε πριν από ένα χρόνο και κάτι μία ειδική παιδαγωγός η οποία ήταν συνιδιοκτήτης θεραπευτικού κέντρου στο οποία πήγαινα τα διδυμάκια μου. Σημειωτέον η συγκεκριμένη θεωρείται εξαιρετική παιδαγωγός, έχει πολύ καλή φήμη κλπ κλπ. Λοιπόν μου είπε κατά λέξη: "Ευτυχώς που στις μέρες μας υπάρχουν παιδιά με πολλά προβλήματα για να μπορούμε κι εμείς να έχουμε δουλειά και εμείς έχουμε δόξα το θεό πάρα πολύ δουλειά". Η συγκεκριμένη κυρία όταν μου είπε τα παραπάνω δεν είχε παιδιά, τώρα δεν γνωρίζω γιατί έχω φύγει από το κέντρο, θεωρώ ότι αν είχε δεν θα έπεφτε σε τέτοιο ατόπημα.  Συμπέρασμα: Τι να τα κάνεις τα πτυχία όταν λείπουν τα στοιχειώδη ????? Αναφέρθηκα σε μια δική μου τραυματική εμπειρία σε σχέση με τον κλάδο. Σίγουρα θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και παιδαγωγοί που εκτός των προσόντων διαθέτουν και ωραία ψυχή. Εύχομαι να συναντήσω τέτοιους ανθρώπους κι εγώ και τα παιδάκια μου! Τελευταία αποφάσισα να ακολουθώ το ένστικτο μου, αυτό με οδηγεί. Θα κλείσω με τη φράση ''ότι γυαλίζει δεν είναι πάντα χρυσός'' 

like0

Στο βωμό του χρήματος

Εικόνα Maria Iannari

Στο βωμό του χρήματος πολύ τέτοιοι το παίζουν τάχα μου ότι κάνουν λειτούργημα όμως τελικά όλα γίνονται για το χρήμα κι κάνει μπαμ από την συμπεριφορά τους την σιχαμερή!!δε είναι όλοι έτσι φυσικά όμως είναι λειτούργημα νάσαι κοινωνικός λειτουργός ψυχολόγος κι ότι έχει να κάνει με αυτά πρέπει να το έχεις αλλιώς αστο γίνε μανάβης.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.