(1) Ενδοεπικοινωνία, με όλα τα μέλη της νόησης στο διαδίκτυο. (2) Αρχειοθήκη on the Cloud, για συνεργατική πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο. (3) Προκηρύξεις / Επιμόρφωση στο Cloud σας. Με τις νέες ετήσιες συνδρομές PRO ή SPECIALS — μαζί μία δωρεάν συνδρομή στις Προκηρύξεις on the Cloud. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ: www.noesi.gr/pro/about.

Ζητείται παράλληλη στήριξη για μαθήτρια ειδικού Γυμνασίου (Αγία Παρασκευή, 2017-18) και Summer Camp

Ζητείται συνοδός κοριτσιού από επαγγελματία ειδικής αγωγής, στο ειδικό γυμνάσιο Αγιας Παρασκευης για τη σχολική χρονια 2017-2018. Αμεση συνεργασια, για να πρoηγηθει συνοδεία σε καλοκαιρινό Camp. Aπαραίτητη ύπαρξη αυτοκινήτου. 

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί​.​​​​​​​​​ ​

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;