Ζητούνται Ειδικός Παιδαγωγός και Εργοθεραπευτής από την "ΕΥΧΕΡΕΙΑ"

Το πρότυπο θεραπευτικό κέντρο για παιδιά κι εφήβους ''Ευχέρεια'' αναζητά Ειδικό Παιδαγωγό για συνεργασία για τη νέα σχολική χρονιά για δύο απογεύματα την εβδομάδα.

Απαραίτητα προσόντα:

  1. Πτυχίο Παιδαγωγικής Σχολής (Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας)
  2. Πτυχίο στην Ειδική Αγωγή ή Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή
  3. Ομαδικό Πνεύμα και διάθεση για δημιουργική δουλειά.
  4. Εκπαίδευση σε τεχνικές παρέμβασης και ψυχομετρικά εργαλεία.
  5. Προϋπηρεσία σε άλλα θεραπευτικά κέντρα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

Το πρότυπο θεραπευτικό κέντρο για παιδιά κι εφήβους ''Ευχέρεια''' στο Νέο Ηράκλειο αναζητά Εργοθεραπευτή /-τρια για την επόμενη σχολική χρονιά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εμπειρία σε θεραπευτικά πλαίσια με παιδιά ενώ η μετεκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. 

Επικοινωνία:

  • Αποστολή βιογραφικών στο E-mail: kv@efheria.gr
Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "ΕΥΧΕΡΕΙΑ" στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/efheria
Θέλετε όλες τις αγγελίες στο E-mail σας; Διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr. Δοκιμάστε το. Για πληροφορίες πώς μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας, επικοινωνήστε με το NOESI.gr μέσω E-mail ή τηλεφωνικά στο 2114087123. Δείτε όλες τις αγγελίες.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;