Μείωση τιμών συνδρομητικών υπηρεσιών για επαγγελματίες - μέλη

Εικόνα NOESI.gr

Από 01/01/2018 μειώθηκε το κόστος των συνδρομών για τα διαπιστευμένα μέλη, που επιθυμούν να καταχωρηθούν επαγγελματικά στο noesi.gr. Η βασική προσέγγισή μας για τη φετινή χρονιά είναι η απλοποίηση των όρων χρήσης των υπηρεσιών -- με βάση τις υποδείξεις που λάβαμε από τους επαγγελματίες -- π.χ. δυνατότητα αναδρομικής πρόσβασης σε αγγελίες, μία συνδρομή που να περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μας κ.ά.

Παράλληλα, δίνουμε έμφαση στη δυνατότητα να παραμείνετε μέλος της κοινότητας των επαγγελματιών για μεγαλύτερο διάστημα, πέραν της περιόδου εντατικής αναζήτησης εργασίας (π.χ. καλοκαίρι, αρχή σχολικής χρονιάς). Έτσι, η νέα αναβαθμισμένη συνδρομή μέλους στις συνεργατικές ομάδες  (αξίας 36,50€) παρέχει για όλο το έτος (!) πρόσβαση στο Επιστημονικό Αρχείο των συνεργατικών ομάδων και τις Προκηρύξεις on the Cloud, άμεση προσωπική Επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο (π.χ. με ιδιώτες που αναρτούν αγγελίες, με γονείς που αναζητούν καθοδήγηση στα βιολόγια στα βιολόγια ή με άλλους επαγγελματίες που αναζητούν συνεργάτες). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking

Νέες μειωμένες τιμές συνδρομητικών υπηρεσιών!

 • Αγγελίες στο e-mail σας (JOBS): Νέα τιμή με 24,99€ για 60 ή 90 ημέρες πρόσβαση!
  Στο τέλος της συνδρομής σας, εάν δεν έχετε βρει εργασία, παρέχουμε έναν ακόμη μήνα δωρεάν εάν χρειάζεται (σύνολο 90 ημέρες).(*)
   
 • Καταχώρηση βιογραφικού στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO): Νέα τιμή με 49,99€ / 6μηνο.
  Για επαγγελματίες εκτός Αττικής προσφέρουμε επιπλέον 6 μήνες δωρεάν (6+6 μήνες με 49,99€). Παράλληλα, προσφέρουμε έναν μήνα δωρεάν συνδρομή στο σύστημα διακίνησης της αγγελιών (αξίας 29,99€) για να την αξιοποιήσετε όταν τη χρειάζεστε εντός του έτους.(4)
   
 • Ένα ετήσιο πακέτο με πλήρη διαπίστευση (SPECIALS): Νέα τιμή με 99,99€ / έτος.(1) (2)
  Ένα νέο οικονομικό πακέτο σχεδιασμένο για να συνδυάσει όλες τις υπηρεσίες του noesi.gr για τους επαγγελματίες με μία νέα υπηρεσία εταιρικού E-mail με το όνομά σας και την κατάληξη @noesi.gr για οργανώσετε με υψηλά πρότυπα την επαγγελματική δικτύωσή σας. Η συνδρομή διαρκεί 12 μήνες και παρέχει στον / στην επαγγελματία μία προσωπική ιστοσελίδα επαγγελματικού προφίλ (www.noesi.gr/specials), καταχώρηση στον κατάλογο επαγγελματιών (www.noesi.gr/pro), ενδοεπικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο (ιδιώτες, γονείς, επαγγελματίες). Παράλληλα, προσφέρουμε μία ετήσια δωρεάν συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50€)(3) και δύο μήνες δωρεάν συνδρομή στο σύστημα διακίνησης της αγγελιών (αξίας 49,98€) για να την αξιοποιήσετε όταν τη χρειάζεστε εντός του έτους.(4) 

12 μήνες διαπιστευμένοι επαγγελματίες 

(1) Οι συνδρομητές που επιλέγουν τη 12μηνη καταχώρηση αποκτούν αν θέλουν δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ τους και δωρεάν διακεκριμένη καταχώρηση βιογραφικού / προφίλ (με bold) στο δίκτυο επαγγελματιών. Δείτε σχετικές καταχωρήσεις επαγγελματιών στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro. Με τη 12μηνη καταχώρηση προσφέρεται, επίσης, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50€). Το πρώτο έτος λειτουργίας τους οι συνεργατικές ομάδες δίνουν πρόσβαση στην επικοινωνία με όλα τα μέλη του noesi.gr, επομένως και με όσους αναρτούν αγγελίες, μέσω της φόρμας προσωπικής επικοινωνίας μέλους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking

Στα μέτρα σας, με υψηλά πρότυπα

(1) Για την καταχώρηση των βιογραφικών στον κατάλογο επαγγελματιών, τηρούνται κάποια πρότυπα, ώστε εάν χρειάζεται θα σας υποδείξουμε κάποιες βασικές βελτιώσεις για το βιογραφικό σας, πριν την καταχώρησή του online (ανάρτηση).

(2) Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως δύο άτοκες δόσεις για την 12μηνη συνδρομή. 

(3) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking.

(4) Μπορείτε να επιλέξετε τους μήνες, που θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα εσωτερικής διακίνησης των αγγελιών προς το E-mail σας, κατά τη διάρκεια της καταχώρησης του βιογραφικού σας.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή απορίες τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

(*)  Η προσφορά αυτή 1+1±1μ (90 ημέρες) ισχύει για περιορισμένες θέσεις. 

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.