Μείωση τιμών συνδρομητικών υπηρεσιών για επαγγελματίες - μέλη

Εικόνα NOESI.gr

Από 01/01/2018 μειώθηκε το κόστος των συνδρομών για τα διαπιστευμένα μέλη, που επιθυμούν να καταχωρηθούν επαγγελματικά στο noesi.gr. Απλοποιήσαμε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών — με βάση τις υποδείξεις που λάβαμε από τους επαγγελματίες — π.χ. δυνατότητα αναδρομικής πρόσβασης σε αγγελίες και μία συνδρομή που να περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μας κ.ά.

Προσφορά Απριλίου!

Το τρέχον διάστημα διακινούμε τουλάχιστον 5 αγγελίες ιδιωτών / εβδομάδα (ελάχιστη δέσμευση NOESI.gr) για άμεση απασχόληση και για έναρξη τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο 2018 για τους ...προνοητικούς. Αξιοποιήστε τις αγγελίες, για να βρείτε εργασία άμεσα ή για την ερχόμενη σχολική χρονιά!
Προσφέρουμε την 6μηνη καταχώρηση βιογραφικού με 1 μήνα δωρεάν πρόσβαση στις αγγελίες ενώ με την 12μηνη καταχώρηση σας παρέχουμε τη σελίδα για το επαγγελματικό προφίλ σας στο Δίκτυο SPECIALS συνδυαστικά μαζί με όλα τα υπόλοιπα επίπεδα διαπίστευσης (JOBS, PRO, COWORK) με 99,20€. Η ετήσια συνδρομή προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στις αγγελίες ιδιωτών — προκηρύξεις ΜΚΟ και δημοσίου τομέα, στο επιστημονικό αρχείο των συνεργατικών ομάδων και, επιπρόσθετα, επικοινωνία με όλα τα μέλη και καταχώρηση επαγγελματικού προφίλ ή βιογραφικού (προαιρετικά).

Νέες μειωμένες τιμές συνδρομητικών υπηρεσιών!

 • Αναβαθμισμένη συνδρομή συμμετοχής στο σύστημα διακίνησης αγγελιών ιδιωτών (JOBS) με 24,99€ / μήνα με ελάχιστη πρόσβαση δύο μήνες.
  Οι αγγελίες διακινούνται εσωτερικά, με προσωπικό μήνυμα προς το E-mail σας, σε καθημερινή βάση. Η δέσμευση του NOESI.gr για το τρέχον διάστημα είναι κατ' ελάχιστο πέντε (5) αγγελίες ιδιωτών ανά εβδομάδα. Ισχύει προσφορά 1+1 μήνας δωρεάν για περιοχές εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης. Η ελάχιστη πρόσβαση είναι δύο μήνες, με δυνατότητα αναδρομική πρόσβασης σε αγγελίες που έχουν ήδη διακινηθεί.
   
 • Καταχώρηση βιογραφικού στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO): Νέα τιμή με 49,60€ / 6μηνο.
  Για επαγγελματίες εκτός Αττικής προσφέρουμε 6+6 μήνες δωρεάν. Για επαγγελματίες στην Αττική, προσφέρουμε 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στο σύστημα διακίνησης αγγελιών (αξίας 24,99€) για να δείτε πώς λειτουργεί το σύστημα.(4)
   
 • Αναβαθμισμένη συνδρομή μέλους συνεργατικών ομάδων (COWORK) με 36,50€ / έτος. Παρέχει για 12 μήνες πρόσβαση στο Επιστημονικό Αρχείο των συνεργατικών ομάδων, τις Προκηρύξεις on the Cloud (από ΜΚΟ, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), άμεση προσωπική επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο.(3)
   
 • Ετήσια διαπίστευση (SPECIALS) που συμπεριλαμβάνει JOBS, PRO, COWORK: Νέα τιμή με 99,20€ / έτος.(1) (2)
  Ένα νέο οικονομικό πακέτο σχεδιασμένο για να συνδυάσει όλες τις υπηρεσίες του noesi.gr για τους επαγγελματίες. Η συνδρομή διαρκεί 12 μήνες και παρέχει στον / στην επαγγελματία όλα τα παρακάτω (προαιρετικά):
  • προσωπική ιστοσελίδα επαγγελματικού προφίλ (www.noesi.gr/specials),
  • καταχώρηση στον κατάλογο επαγγελματιών (www.noesi.gr/pro),
  • ενδοεπικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο (ιδιώτες, γονείς, επαγγελματίες),
  • προσωπικό επαγγελματικό E-mail με την κατάληξη @noesi.gr για οργανώσετε με υψηλά πρότυπα την επαγγελματική δικτύωσή σας.

Παράλληλα, προσφέρουμε 12 μήνες δωρεάν συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50€)(3) και 2 μήνες δωρεάν συνδρομή στο σύστημα διακίνησης της αγγελιών (αξίας 49,98€) για να την αξιοποιήσετε όταν τη χρειάζεστε εντός του έτους.(4)

12 μήνες διαπιστευμένοι επαγγελματίες

Σε συνδρομητές που επιλέγουν τη 12μηνη καταχώρηση παρέχεται αν θέλουν προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ τους και η δυνατότητα καταχώρησης του βιογραφικού ή του προφίλ τους στο δίκτυο επαγγελματιών www.noesi.gr/pro. Με τη 12μηνη καταχώρηση μέσω της προσφοράς παρέχεται, επίσης, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50€). Οι συνεργατικές ομάδες παρέχουν το νέο ονομαστικό εταιρικό Ε-mail σας με την κατάληξη @noesi.gr.(3)

Στα μέτρα σας, με υψηλά πρότυπα

(1) Για την καταχώρηση των βιογραφικών στον κατάλογο επαγγελματιών, τηρούνται κάποια πρότυπα, ώστε εάν χρειάζεται θα σας υποδείξουμε κάποιες βασικές βελτιώσεις για το βιογραφικό σας, πριν την καταχώρησή του online (ανάρτηση).

(2) Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως δύο άτοκες δόσεις για την 12μηνη συνδρομή μέσω της προσφοράς.

(3) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking.

(4) Μπορείτε να επιλέξετε τον μήνα ή τους μήνες, που θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα εσωτερικής διακίνησης των αγγελιών προς το E-mail σας, κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.