Συνδρομητικές υπηρεσίες για επαγγελματίες - μέλη

Εικόνα NOESI.gr

Οι αγγελίες το τρέχον διάστημα αποδίδουν 100% — διαπιστεύουμε τόσα νέα μέλη όσες και οι αγγελίες που διακινούμε (ένα / μία ανά εργάσιμη ημέρα)!

Το τρέχον διάστημα διακινούμε τουλάχιστον 5 αγγελίες ιδιωτών / εβδομάδα (ελάχιστη δέσμευση NOESI.gr) για άμεση απασχόληση και για έναρξη τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο 2018 για τους ...προνοητικούς. Αξιοποιήστε τις αγγελίες, για να βρείτε εργασία άμεσα την ερχόμενη σχολική χρονιά!

Νέες μειωμένες τιμές συνδρομητικών υπηρεσιών!

 • Υπάρχει αγγελία (JOBS) που σας ενδιαφέρει άμεσα στην πλατφόρμα www.noesi.gr/jobs;
  Λάβετε την αγγελία που θέλετε, με τα στοιχεία επικοινωνίας άμεσα στο E-mail σας, εντός μίας ημέρας με συνδρομή 24,99€.
   
 • Αναβαθμισμένη συνδρομή συμμετοχής στο σύστημα διακίνησης αγγελιών ιδιωτών (JOBS) με 24,99€ / μήνα, με ελάχιστη πρόσβαση δύο μήνες (49,98€).
  Οι αγγελίες διακινούνται εσωτερικά, με προσωπικό μήνυμα προς το E-mail σας, σε καθημερινή βάση. Με την ενεργοποίηση της συνδρομής σας αποκτάτε πρόσβαση στις αγγελίες που διακινούνται για τους επόμενους δύο μήνες. Η δέσμευση του NOESI.gr για το τρέχον διάστημα είναι κατ' ελάχιστο πέντε (5) αγγελίες ιδιωτών ανά εβδομάδα (αφορούν παράλληλη στήριξη και κατ’ οίκον παρέμβαση ή απασχόληση). Ισχύει προσφορά 1+1 μήνας δωρεάν για περιοχές εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Πάτρας (θα πρέπει να τη ζητήσετε κατά την εγγραφή σας).
   
 • Καταχώρηση βιογραφικού στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO) με 49,60€ / 6μηνο.
  Για επαγγελματίες εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Πάτρας προσφέρουμε 6+6 μήνες δωρεάν.(1)
   
 • Αναβαθμισμένη συνδρομή μέλους συνεργατικών ομάδων (COWORK) με 36,50€ / έτος.
  Απολαμβάνετε 12 μήνες πρόσβαση στο Επιστημονικό Αρχείο των συνεργατικών ομάδων, τις Προκηρύξεις on the Cloud (από ΜΚΟ, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), και Επαγγελματική Κατάρτιση on the Cloud για προγράμματα κατάρτισης και σπουδών με ειδικές εκπτώσεις - κατά περίπτωση).(2)
   
 • Ετήσια διαπίστευση (SPECIALS): με 99,20€ / έτος.
  Ένα οικονομικό πακέτο σχεδιασμένο για επαγγελματίες με υψηλή εξειδίκευση. Η συνδρομή διαρκεί 12 μήνες και παρέχει στον / στην επαγγελματία τα εξής:
  • προσωπική ιστοσελίδα επαγγελματικού προφίλ (www.noesi.gr/specials),
  • καταχώρηση στον κατάλογο επαγγελματιών (www.noesi.gr/pro).

Στα μέτρα σας, με υψηλά πρότυπα

(1) Για την καταχώρηση των βιογραφικών στον κατάλογο επαγγελματιών, τηρούνται κάποια πρότυπα, ώστε εάν χρειάζεται θα σας υποδείξουμε κάποιες βασικές βελτιώσεις για το βιογραφικό σας, πριν την καταχώρησή του online (ανάρτηση).

(2) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.