Συνδρομητικές υπηρεσίες για επαγγελματίες - μέλη

Εικόνα NOESI.gr

Οι αγγελίες το τρέχον διάστημα αποδίδουν 100% — διαπιστεύουμε τόσα νέα μέλη όσες και οι αγγελίες που διακινούμε (ένα / μία ανά εργάσιμη ημέρα)!

JOBS — Μην περάσει ούτε μέρα!

Υπάρχει αγγελία που σε ενδιαφέρει άμεσα στην πλατφόρμα www.noesi.gr/jobs;

Λάβε τη με τα στοιχεία επικοινωνίας άμεσα στο E-mail σου εντός μίας ημέρας, μαζί με όσες άλλες αγγελίες χρειάζεσαι από αυτές που έχουν διακινηθεί τις τελευταίες 15 ημέρες, με συνδρομή 24,99€.
Το τρέχον διάστημα διακινούμε τουλάχιστον 5 αγγελίες ιδιωτών / εβδομάδα (ελάχιστη δέσμευση NOESI.gr) για άμεση απασχόληση. Αξιοποίησε δίμηνη πρόσβαση στις αγγελίες, βρες εργασία σε μερικές εβδομάδες!

Νέες μειωμένες τιμές συνδρομητικών υπηρεσιών!

ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ! Μόνο με 49,99€1 ενεργοποιήστε τη διαπίστευσή σας άμεσα για να λαμβάνετε στο Email σας τις αγγελίες που αναρτούν οι γονείς για όσο διάστημα θέλετε έως και 12 μήνες

ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΈΣ ΟΜΑΔΕΣ. Μόνο με 9,99€2 / μήνα έχετε όλα τα παραπάνω, μαζί με την ετήσια συμμετοχή στις συνεργατικές ομάδες και μια πρόσκληση με 4,99€ στις συναντήσεις της ομάδας της νόησης στο διαδίκτυο (Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο).

Οι συνεργατικές ομάδες παρέχουν μια μοναδική εμπειρία επαγγελματικής δικτύωσης για επαγγελματίες στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση. Μάθετε περισσότερα εδώ: www.noesi.gr/contact. 

Ο αριθμός των συνδρομών που θα διατεθούν μέσω των παραπάνω προσφορών είναι περιορισμένος. Οι θέσεις θα διατεθούν κατά προτεραιότητα σε ανενεργά διαπιστευμένα μέλη και σε υποψήφιους που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την διαπίστευσή τους στο παρελθόν. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την προσφορά, αρπάξτε τη εντός του μήνα. Αναμένουμε ότι τον Δεκέμβριο θα διατεθούν οι τελευταίες θέσεις, οπότε θα ανακοινωθεί η λήξη της προσφοράς. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με βάση το επαγγελματικό προφίλ τους. 

(1, 2) Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 • Υπάρχει αγγελία (JOBS) που σας ενδιαφέρει άμεσα στην πλατφόρμα www.noesi.gr/jobs;
  Λάβετε όσες αγγελίες χρειάζεστε, από όσες έχουν διακινηθεί τις τελευταίες 15 ημέρες, με τα στοιχεία επικοινωνίας άμεσα στο E-mail σας, εντός μίας ημέρας με συνδρομή 24,99€.
 •  
 • Καταχώρηση βιογραφικού στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO) με 49,60€ / 6μηνο.
  Για επαγγελματίες εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Πάτρας προσφέρουμε 6+6 μήνες δωρεάν.(1)
   
 • Συνδρομή μέλους συνεργατικών ομάδων (COWORK) με 36,50€ / έτος.
  Απολαμβάνετε 12 μήνες πρόσβαση στο Επιστημονικό Αρχείο των συνεργατικών ομάδων, τις Προκηρύξεις on the Cloud (από ΜΚΟ, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), και Επαγγελματική Κατάρτιση on the Cloud για προγράμματα κατάρτισης και σπουδών με ειδικές εκπτώσεις - κατά περίπτωση).(2)
   
 • Ετήσια καταχώρηση (SPECIALS): με 99,20€ / έτος.
  Ένα οικονομικό πακέτο σχεδιασμένο για επαγγελματίες με υψηλή εξειδίκευση. Η συνδρομή διαρκεί 12 μήνες και παρέχει στον / στην επαγγελματία τα εξής:
  • προσωπική ιστοσελίδα επαγγελματικού προφίλ (www.noesi.gr/specials),
  • καταχώρηση στον κατάλογο επαγγελματιών (www.noesi.gr/pro).

Στα μέτρα σας, με υψηλά πρότυπα

(1) Για την καταχώρηση των βιογραφικών στον κατάλογο επαγγελματιών, τηρούνται κάποια πρότυπα, ώστε εάν χρειάζεται θα σας υποδείξουμε κάποιες βασικές βελτιώσεις για το βιογραφικό σας, πριν την καταχώρησή του online (ανάρτηση).

(2) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.