Μείωση τιμών συνδρομητικών υπηρεσιών για επαγγελματίες - μέλη

Εικόνα NOESI.gr

Από 01/01/2018 μειώθηκε το κόστος των συνδρομών για τα διαπιστευμένα μέλη, που επιθυμούν να καταχωρηθούν επαγγελματικά στο noesi.gr. Απλοποιήσαμε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών — με βάση τις υποδείξεις που λάβαμε από τους επαγγελματίες — π.χ. δυνατότητα αναδρομικής πρόσβασης σε αγγελίες και μία συνδρομή που να περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μας κ.ά.

Προσφορά Ιουνίου!

Το τρέχον διάστημα διακινούμε τουλάχιστον 5 αγγελίες ιδιωτών / εβδομάδα (ελάχιστη δέσμευση NOESI.gr) για άμεση απασχόληση και για έναρξη τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο 2018 για τους ...προνοητικούς. Αξιοποιήστε τις αγγελίες, για να βρείτε εργασία άμεσα ή για την ερχόμενη σχολική χρονιά!
Αλλιώς, προσφέρουμε 12 μήνες SPECIALS με ...24,99€! Αλλά θα πρέπει να δώσετε κάτι σημαντικό πίσω στην κοινότητά μας, τα φώτα σας! Δείτε την πρόσκληση για διαπιστευμένα μέλη με υψηλή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Νέες μειωμένες τιμές συνδρομητικών υπηρεσιών!

 • Αναβαθμισμένη συνδρομή συμμετοχής στο σύστημα διακίνησης αγγελιών ιδιωτών (JOBS) με 24,99€ / μήνα, με ελάχιστη πρόσβαση δύο μήνες (49,98€) και με δυνατότητα αναδρομικής πρόσβασης σε αγγελίες που έχουν διακινηθεί έως και 15 ημέρες πίσω (επιπλέον 24,99€).
  Οι αγγελίες διακινούνται εσωτερικά, με προσωπικό μήνυμα προς το E-mail σας, σε καθημερινή βάση. Η δέσμευση του NOESI.gr για το τρέχον διάστημα είναι κατ' ελάχιστο πέντε (5) αγγελίες ιδιωτών ανά εβδομάδα (αφορούν παράλληλη στήριξη και κατ’ οίκον παρέμβαση ή απασχόληση). Ισχύει προσφορά 1+1 μήνας δωρεάν για περιοχές εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης και Κρήτης.
   
 • Καταχώρηση βιογραφικού στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO): Νέα τιμή με 49,60€ / 6μηνο.
  Για επαγγελματίες εκτός Αττικής προσφέρουμε 6+6 μήνες δωρεάν.(1, 4)
   
 • Αναβαθμισμένη συνδρομή μέλους συνεργατικών ομάδων (COWORK) με 36,50€ / έτος. Παρέχει για 12 μήνες πρόσβαση στο Επιστημονικό Αρχείο των συνεργατικών ομάδων, τις Προκηρύξεις on the Cloud (από ΜΚΟ, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), και δικτύωση με τα υπόλοιπα μέλη – επαγγελματίες.(3)
   
 • Ετήσια διαπίστευση (SPECIALS): Ειδική πρόσκληση με 24,99€ / έτος.(1)
  Ένα νέο οικονομικό πακέτο σχεδιασμένο συνδυαστικά για τις υπηρεσίες του noesi.gr για τους επαγγελματίες. Η συνδρομή διαρκεί 12 μήνες και παρέχει στον / στην επαγγελματία όλα τα παρακάτω (προαιρετικά):
  • προσωπική ιστοσελίδα επαγγελματικού προφίλ (www.noesi.gr/specials),
  • καταχώρηση στον κατάλογο επαγγελματιών (www.noesi.gr/pro),
  • προσωπικό επαγγελματικό E-mail με την κατάληξη @noesi.gr για οργανώσετε με υψηλά πρότυπα την επαγγελματική δικτύωσή σας (προαιρετικό και υπό προϋποθέσεις).

   Παράλληλα, προσφέρουμε 12 μήνες δωρεάν συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50€) (3)

12 μήνες διαπιστευμένοι επαγγελματίες

Σε συνδρομητές που επιλέγουν τη 12μηνη καταχώρηση παρέχεται αν θέλουν προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ τους και η δυνατότητα καταχώρησης του βιογραφικού ή του προφίλ τους στο δίκτυο επαγγελματιών www.noesi.gr/pro. Με τη 12μηνη καταχώρηση μέσω της προσφοράς παρέχεται, επίσης, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (αξίας 36,50€). Οι συνεργατικές ομάδες παρέχουν το νέο ονομαστικό εταιρικό Ε-mail σας με την κατάληξη @noesi.gr.(3)

Στα μέτρα σας, με υψηλά πρότυπα

(1) Για την καταχώρηση των βιογραφικών στον κατάλογο επαγγελματιών, τηρούνται κάποια πρότυπα, ώστε εάν χρειάζεται θα σας υποδείξουμε κάποιες βασικές βελτιώσεις για το βιογραφικό σας, πριν την καταχώρησή του online (ανάρτηση).

(3) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.