Δίκτυο εξειδικευμένων υπηρεσιών NOESI.gr (PRONOISE)

Εικόνα NOESI.gr

Το Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr — με τον διακριτικό τίτλο 'Προνόησε — οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Με επίκεντρο τον Οδηγό υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ, όπου καταχωρούνται περισσότεροι από 350 φορείς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στο Δίκτυο υπηρεσιων παρουσιάζουμε με έμφαση τον ιδιωτικό τομέα τις ανακοινώσεις και νέα προγράμματα των φορέων — τόσο σε επίπεδο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων όσο και ιδιωτικών Κέντρων ή άλλων εταιρειών με παρεμφερείς υπηρεσίες.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Θέλετε να καταχωρήσετε ένα Κέντρο; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Tip!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά για να δείτε τις περιγραφές των υπηρεσιών. Πατήστε στo εικονίδιο με τις τέσσερις γωνίες πάνω δεξιά για να δείτε τον χάρτη σε πλήρη οθόνη (Map).

Ψάχνετε Κέντρο; Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr; Μάθετε εδώ.

Προβολή PRONOISE ® Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.