Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών NOESI.gr (PRONOISE)

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr — με τον διακριτικό τίτλο 'Προνόησε — οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Με επίκεντρο τον Οδηγό υπηρεσιών? που περιλαμβάνει περισσότερους από 350 φορείς, το δίκτυο υπηρεσιών του NOESI.gr — με τον διακριτικό τίτλο ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® οργανώνει κανάλια επικοινωνίας σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας και ένα για την Κύπρο, για τις υπηρεσίες στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση — Υγεία — Πρόνοια", με στόχο να μεταφέρει διαρκώς ενημερωμένες πληροφορίες και ειδήσεις.

Οδηγίες χρήσης: Κλικ πάνω στις πινέζες στους χάρτες, για πληροφορίες για τους επαγγελματίες. Σε κάθε χάρτη, με τα βέλη μπορείτε να πάτε στο σημείο που σας ενδιαφέρει, με τα πλήκτρα - / + βλέπετε όλη την Ελλάδα ή κάνετε ζουμ.

Το δίκτυο ΠΡΟΝΟΗΣΕ αναπτύσσεται διαρκώς, διαπιστεύοντας νέες υπηρεσίες που προβάλλονται μέσω της νόησης στο διαδίκτυο (noesi.gr).

Tip! Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μπορείτε να πιστοποιήσετε το Κέντρο σας ως μέλος του δικτύου PRONOISE;

Ψάχνετε ειδικό; Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr; Μάθετε εδώ.

Προβολή PRONOISE ® Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;