Οδηγός υπηρεσιών

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" είναι μία πρωτοβουλία του NOESI.gr με επίκεντρο τις υπηρεσίες για τα άτομα με αναπηρία και τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, στο τρίπτυχο "ΕκπαίδευσηΥγείαΠρόνοια". Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υπεύθυνους χορηγιών – δωρεών. Φιλοξενείται στο www.noesi.gr ως κατάλογος υπηρεσιών ενώ, παράλληλα, λειτουργεί ως κανάλι επικοινωνίας για τις ανακοινώσεις των φορέων. 

Ανανεώνεται διαρκώς!

Διαβάστε αναλυτικά:
 Τι είναι Οδηγός υπηρεσιών;
 Πώς μπορώ να καταχωρήσω έναν Φορέα στον Οδηγό υπηρεσιών;

Δεν επιτρέπουμε την πώληση, την ανάρτηση του Οδηγού υπηρεσιών online, συνολικά ή μέρους του, εκτός του ιστοτόπου www.noesi.gr. Δείτε παρακάτω τις ενότητες του Οδηγού.

Ψάχνετε Υπηρεσία ή Φορέα; Τους καταγράφουμε, σας τους παρουσιάζουμε πανελλαδικά!Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών ® "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2018) στους τομείς της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της διάγνωσης, αξιολόγησης και αποκατάστασης της αναπηρίας.

Αναπτύσσουμε και ενημερώνουμε διαρκώς την ηλεκτρονική πλατφόρμα του χάρτη του Οδηγού υπηρεσιών ενώ, παράλληλα, διακινούμε δωρεάν τον Οδηγό ως ηλεκτρονικό βιβλίο για όσους δυσκολεύονται με την πρόσβαση σε ιστοσελίδες. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών.

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε, στην ανάπτυξη του Οδηγού.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.