Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΑΕΡΙΚΑ

Το Μουσικό Συγκρότημα "τα Αέρικα ή Αερικά" αποτελείται από εννιά νέους και νέες, που έχουν αποφοιτήσει από το Ίδρυ­μα "Θεοτόκος". Συντονιστής, καθοδηγητής καθώς και μέλος του συγκροτήματος είναι ο ειδικός παι­δαγωγός και μουσικοθεραπευτής Κώστας Αντάρας. Υπηρεσίες – Δράσεις
  • Συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα άτο­μα με ειδικές ανάγκες και την αποδοχή της κάθε διαφορετικότητας.
Η φωνή του συγκροτήματος Αέρικα είναι η φωνή όλων αυτών, που ζουν τον κοινωνικό ρατσισμό. Εί­ναι η φωνή όλων αυτών, που βιώνουν καθημερινά τον κοινωνικό αποκλεισμό. Αυτών, που ποτέ δεν είχαν ίσες ευκαιρίες. Είναι η φωνή αυτών, που πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δείτε επίσης "ΘΕΟΤΟΚΟΣ" στη σελ.: www.noesi.gr/pronoise/theotokos Επικοινωνία Τηλ./Fax: 2108081190, 2102826789 E-mail: aerika@aerika.gr Ιστοσελίδα: www.aerika.gr Αρχείο Δίπτυχο μεγέθους Α4, διχρωμίας καφέ – εκρού. * Πηγή: ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr Σημείωση από το NOESI.gr: Η απόφασή μας να συμπεριλάβουμε το Συγκρότημα "Αέρικα" στον Οδηγό βασίστηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα, πολύ ιδιαίτερης σημασίας, που συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην ευαισθητο­ποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με την ανθρώπινη διαφορετικότητα. Παρότι δεν αποτελεί φορέα υπηρεσίας, με την έννοια του Οδηγού αυτού, θεωρήσαμε ότι η παρουσίαση του Συγκροτήματος σχετίζεται με τον γενι­κότερο στόχο του Οδηγού, να προβάλλει δράσεις που αφορούν την αναπηρία.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.